Partizan sutra smenjuje Duljaja!? Zakazan hitan sastanak Upravnog odbora crno-belih!

od strane | apr 28, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Nakon rezultatske krize čelnici kluba sutra raspravljaju o statusu Igora Duljaja!

Nizao je Igor Duljaj sjajne rezultate tokom jeseni na klupi Partizana. Slutilo je da bi crno-beli, mimo svih očekivanja, mogli do trofeja, ali je velikan iz Humske ulice potpuno nestao u 2024. godini. Nakon slabih rezultata Crvena zvezda je preuzela čelo tabele, a na poslednja četiri meča Partizan je vezao isto toliko poraza. 

Kriza je kulminiralo večerašnjim porazom od TSC-a nakon kog je Partizanovo drugo mesto postalo ugroženo. Zbog toga, čelnici kluba rešili su da za ponedeljak  zakažu hitnu sednicu Upravnog odbora, a na dnevnom redu biće samo jedna tema – budućnost Igora Duljaja na klupi. 

Kako prenosi navijački portal „PBG.news“ izvesno je da će se uprava kluba sutra zahvaliti Igoru Duljaju na saradnji i zatražiti raskid ugovora. Plan je da do kraja sezone ekipu predvodi Albert Nađ, a da u narednom periodu klub pronađe rešenje za novog trenera. 

Igor Duljaj je na klupu Partizana stigao u martu 2023. godine nakon katastrofalnih rezultata. Crno-bele je predvodio na 53 utakmice, zabeležio je 32 pobede, sedam remija i 14 poraza, od toga četiri u poslednjih deset dana. 

O njegovoj budućnosti bilo je priča i nakon eliminacije u polufinalu Kupa Srbije. Tada je Duljaj otkrio da mu je novi ugovor nuđen, ali da je rešio da sačeka kraj sezone kako bi situacija bila kristalno jasna. 

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs