PAO POTPIS! Garnačo ostaje u Mančester junajtedu do 2028. godine

od strane | apr 28, 2023 | Vesti | 0 Komentara

AP Photo/Dave Thompso

Mladi argentinski fudbaler Alehandro Garnačo produžio je ugovor sa Mančester junajtedom u kom će ostati do 2028. godine, saopštio je engleski klub na zvaničnom sajtu.

Britanski mediji navode da će po novom ugovoru Argentinac u svakoj sezoni ugovora zarađivati po tri miliona evra.

Garnačo je sa 16 godina došao u Mančester junajted iz Atletiko Madrida, dok je za prvi tim debitovao pre tačno godinu dana na utakmici protiv Čelsija.

Do sada je za „crvene đavole“ odigrao 17 utakmica i postigao dva gola.

Garnačo ima 18 godina, a za mladu selekciju Argentine zabeležio je pet nastupa i postigao četiri gola.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama





Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Opširnije

Izvor: Informer.rs