PANTERU NIŠTA NISAM REKAO, SAM JE ODLUČIO! Željko Obradović posle spektakularne pobede nad Realom! TO MU NIJE PRVI, A NADAM SE NI POSLEDNJI PUT!

od strane | apr 25, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Trener Partizana Željko Obradović je posle meča mogao da bude zadovoljan.

– Dobar meč, oba tima su mogla da pobede. To je košarka. neke stvari se dešavaju u poslednjim sekundama. Zaista sam srećan kako se tim borio tokom 40 minuta.

Za španske medije prokomentarisao je igru kapitena Pantera.

– To je bila njegova odluka. Ovo nije Kevinu prvi put, a nadam se da nije ni poslednji. Igrao je jako dobro, zato je neverovatan igrač, donosio je dobre odluke. Atmosfera je bila neverovatna danas, želim da se zahvalim ljudima u Madridu, kao i publici koja je došla da bodri Partizan, želim da im se zahvalim.

Starsportphoto

Onda je Obradović pričao za srpske medije.

– Najpozitivnije je što smo pobedili. Lepota košarke je ono što krase ovu utakmicu. Mnoge stvari se dešavaju u zadnjim sekundama, i našem vođstvu., koš i faul za njih. Onda, lopta dolazi Kevinu koji je igrač koji je mnogo puta do sada odlučio utakmicu. Generalno, ekipa se borila i na tome sam najzadovoljniji.

Pričao je strateg crno-belih o postavci utakmice i kako je teško bilo na terenu.

– Imali smo neki plan za utakmicu, koji je pormeećen što je Smailagić rano dobio Faulove, u drugom poluvremenu Zek. Ali, našli smo način da ne trpimo. Real Madrid je ozbiljna ekipa. Imali smo problema u postu, primili smo dosta problema iz igre jedan na jedan. Problem je bio i skok. Na kraju smo završili utakmicu zahvaljujući šutu za tri poena.

EPA

Obradović je čestitao i odbojkašima na tituli.

– Čuo sam i da su odbojkaši osvojili titulu, čestitam im n atituli. čestitke Janjiću na svemu što radi. Bili smo pre koliko, svratio je do nas, imali smo razgovor. Čovek koji je posvećen poslu.

Na kraju, Obradović je „najavio“ drugi meč u četvrtak.

– Imali su devet poseda više od nas. To bi moralo da izgleda neuporedivo bolje. U drugoj utkamici mislim da bi trebalo da igramo bolje i neuporedivo pametnije. najpozitivnija je ova pobeda i hvala ovim divnim ljudima koji su došli. Najpozitivnije od svega je što imamo dve utakmice u našoj Areni. Serija je otvorena, nemamo ni jedan razlog da mislimo da smo previše uradili. Igramo protiv tima koji je jedan od glavnih favorita da osvoji Evroligu. Najveću grešku koju bismo mogli da napravimo jeste da igramo opuštenije sledeću utakmicu. To je prvo što sam rekao igračima u svlačionici. Sledeća utakmica je ključna.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs