„Panteri“ doveli novo pojačanje, Votson u FMP!

od strane | jul 17, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Američki košarkaš koji igra na poziciji centra, Nejt Votson (24) najnovije je pojačanje FMP-a.

Nejt Votson će biti šesto pojačanje „pantera“ za iduću sezonu u kojoj će primarni cilj biti – nastup u FIBA-inoj Ligi šampiona.
Izuzetno snažni centar je studirao na Univerzitetu Providens sve četiri godine i uz to iskoristio pravo dodatne godine usled pauze zbog Korona virusa. 

Foto: AP/Photo

Votson na Providens koledžu

Prvi profesionalni angažman dobio je u Češkoj, gde je nosio dres Nimburka za koji je protekle sezone prosečno beležio deset poena uz četiri skoka.
Votson je imao priliku i da brani boje reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država, sa kojima je osvojio bronzanu medalju na Panameričkim igrama održanim u Peruu 2019. godine.
Podsećamo, pored Nejta Votsona u ekipu iz Železnika su već pristigli Džordan Volker, Bojan Subotić, Lamonte Tarner, Luka Ašćerić i Balša Živanović.

Uprkos pretpostavkama da će super talentovani Nikola Topić iz Crvene zvezde biti poslat u FMP na „kaljenje“, perspektivni košarkaš će seniorsku karijeru graditi u ekipi Mege, u koju je poslat na pozajmicu.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs