Ovo se nikada u istoriji nije desilo! Bajdena sahranjuju, rezultati su poražavajući

od strane | dec 5, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Popularnost američkog predsednika Džozefa Bajdena ovog meseca bila je blizu najnižeg nivoa tokom njegovog predsedničkog mandata, navodi se u danas objavljenoj anketi Rojtersa i Ipsosa.

Trodnevno ispitivanje javnog mnjenja, koje je završeno u nedelju, pokazalo je da 40 odsto ispitanika podržava Bajdenov učinak na mestu predsednika, što je minimalno povećanje u odnosu na 39 odsto prošlog meseca, preneo je Rojters.

Bajdenov rejting se kretao naniže od avgusta 2021. godine, kada je bio ispod 50 odsto, dok je ovog meseca blizu najnižeg nivoa tokom njegovog predsedniškog mandata, koji je iznosto 36 odsto i zabeležen je sredinom 2022. godine.

Britanska agencija očekuje da će se Bajden naći u revanšu predsedničke trke u novembru 2024. s bivšim predsednikom Donaldom Trampom, favoritom za republikansku nominaciju. Druge nedavne ankete navodile su na potencijalno izjednačenu trku između njih dvojice.

Anketa je pokazala da Amerikanci vide ekonomiju, kriminal i imigraciju kao najveće probleme sa kojima se zemlja suočava, a zbog čega su Tramp i drugi republikanci kritikovali Bajdena. Anketa Rojters i Ipsos prikupila je odgovore na mreži od 1.017 odraslih, uz korišćenje reprezentativnog nacionalnog uzorka.

sledeća vest

Vesti

Kolumne

Nebojša Bakarec: Đilasova koalicija i Šolakovi mediji podržavaju Andreja Josifovskog, koji je seksualno uznemiravao studentkinje!

Koliko je trula Đilasova koalicija svedoči i najnoviji skandal opozicije. Podsetiću da je cela opozicija pre neki dan podržala Đilasovog poslanika Đorđa Miketića, koji je sam sebe snimio kako se drogira i kako učestvuje u lancu prostitucije. Danas je policija privela Andreja Josifovskog, koji sam sebe naziva laskavo „Umetnik Pijanista“, zbog toga što je vandalizovao Skupštinu Srbije (remek delo naše arhitekture), ispisivanjem uvredljivog grafita. U odbranu arhitekte i asistenta na Arhitektonskom fakultetu, Andreja Josifovskog, odmah su ustali Šolakovi mediji N1 i NovaS, osuđujući policiju što je privela „Umetnika Pijanistu“. N1 je na portalu objavio sramni tekst pod naslovom: „Umetnik Pijanista uhapšen ispred Skupštine Srbije“, dok je portal NovaS objavio sramni tekst pod naslovom: „Umetnik Andrej Josifovski zvani Pijanista uhapšen zbog grafita ispred Skupštine Srbije“. U oba teksta se citira prvi na Đilasovoj listi, četrdesettrogodišnji student Radomir Lazović, koji osuđuje policiju i brani Josifovskog. To i nije neko čudo, zbog toga što je Lazović pre par meseci vandalizovao RTS i REM, tako što im je uništio table na ulazima. Lazović kuka u ovim medijima, i po društvenim mrežama i kaže: „Upravo je uhapšen umetnik Pijanista zbog ispisivanja ovog grafita na stubu Narodne skupštine. Policija nije stala na hapšenju, već su kartonom pokušali da sakriju grafit. Pa dobro da li je moguće???“.

Opširnije

Izvor: Informer.rs