OVO JE TRUDNA SESTRA JELENE RADANOVIĆ KOJA JE POZVALA POLICIJU! S njom je Slobina supruga otišla u Urgentni nakon napada bivšeg!

od strane | maj 27, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Jelena je potvrdila da je s njom bila i Maja koja je u drugom stanju, dok se i sama Slobina supruga porodila pre samo tri meseca:

ATAIMAGES

Jelena potvrdila da je pretučena

– Policiju je zvala moja sestra koja je u drugom stanju! Međutim, kako policija nije dolazila neko vreme, pokušale smo da krenemo u Urgentni centar. Nakon što nam je moj bivši muž preprečio put kolima kako ne bismo mogle da vozimo, krenule smo peške u obližnji dom zdravlja. U međuvremenu nam je javljeno da je došla policija, pa smo se vratile. Policajac nam je rekao da je moj bivši muž bio u međuvremenu u policijskoj stanici i dao izjavu. Nakon toga ja sam dala izjavu i krenula u Urgentni centar. Policija mora da ima zabeležen poziv moje sestre. Ko će me zaštitit od ovakve vrste manipulacije? – zapitala se Jelena.

A ovako izgleda Jelenina rođena sestra Maja koja je u tim trenucima bila s njom.

instagram prntscreen/jeja.radanovic

Jelena i Sloba s njenom majkom i sestrom Majom

Slobina supruga sinoć je potvrdila da ju je napao bivši suprug s kojim ima dvoje dece, kao i da joj je naneo povrede koje je sanirala u Urgentnom centru. 

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama





Opširnije

Izvor: Informer.rs