OVO JE POLICAJAC UBIJEN U TERORISTIČKOM AKTU! Ubica pucao u tri sela, iza sebe ostavio krvav trag, EVO KAKO JE SVE POČELO

od strane | maj 5, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Kako informer saznaje,  do prvog ubistva je došlo nakon rasprave u školskom dvorištu u Donjoj Duboni. Uroš B. star 21 godinu, koji je tu bio sa društvom posvađao se sa ubijenim policajcem M.P. (21), a onda je otišao do kuće, uzeo automatsku pušku i započeo krvavi pir.

Na žrtve je, kako se navodi, pucao dok su sedele na klupi. Prvo je ubio policajca i njegovu mlađu sestru, a onda još najmanje šestoro ljudi, dok je više od 13 teško ranio. Ubijeni policajac je radio u PU Mladenovac, i nije poznato da je od pre imao nekih nesređenih računa sa ubicom Urošem B.

Privatna arhiva

 

Nakon što je ispraznio saržer na ljude koji su ništa ne sluteći mirno sedeli na klupama školskog igrališta, Uroš B. se dao u bekstvo. Uskoro za njegovim petama pojavile su se jake policijske snage, na koje je bežeći čak i pucao.

Njegovo bekstvo nije dugo trajalo, jer su ga već kod mladenovačkog naselja Šepšin policajci stigli i opkolili. Uprkos bezizlaznoj situaciji on je obio da se preda, sporadično pucajući na policiju, koja na mesto incidenta dovela jake snage.   

Reagujući na novonastalu situaciju, ministar unutrašnjih poslova Srbije Bratislav Gašić ocenio je večerašnju pucnjavu i masovno ubistvo u Mladenovcu, kao ćist teroristički akt.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama
Opširnije

Izvor: Informer.rs