Ovo je muškarac koji je sa ženom ubio njihovu decu, pa sebe! Bavio se muzikom i to isključivo hevi metalom!

od strane | mar 2, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Lav Petrović Suvajdžić (25) i njegova supruga Martina Petrović Suvajdžić (23) okončali su svoje živote sinoć skokom sa solitera u Novom Sadu, a pre toga su, kako se ispostavilo, ubili i svoje dvoje dece, dva dečaka stare jednu i tri godine.

Kako je Informer već pisao, deca su otrovana.

Ispred kuće u Petrovaradinu, gde su pronađena mrtva deca, do malopre su bili prisutni policija, forenzika, pogrebnici, ali ono što upada u oči jeste da u ulici vlada pa grobna tišina i da nema nikoga za koga bi se moglo reći da je bio blizak porodici.

I komšije kažu da je porodica živela u izolaciji, da nisu primali goste i da se ni sa kim nisu družili, a posebno iznenađuje činjenica da u Interet eri nisu imali ni društvene mreže.

Naime, pretragom celog Interneta ime Martine Petrović Suvajdžić nigde se ne pojavljuje, a ako na Guglu se ukuca ime Lav Petrović Suvajdžić, on navodi  samo na jednu strancu, gde se osoba pod ovim imenom i prezimenom pojavljuje kao snimatelj i producent albuma jednog novosadskog metal benda.

Kako je Informer već pisao, mladi bračni par je bio pripadnik jedne sekte, pa se njihova izolovanost može i sa tim povezati. Naime, policija je bila poprilično frapirana kad je zakoračila u kuću u kojoj su Marina i Lav živeli kao postanari u prethodne dve godine, kako zbog tela ubijene dece tako i zbog prizora koji su zatekli u samom stanu. Naime, cela kuća je bila u crnom, a svuda su bili prisutni motivi i crteži zagrobnog života iz egipatske mitologije.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs