Ove beogradske opštine sutra bez vode! Pogledajte detaljan spisak naselja i ulica

od strane | dec 5, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Zbog radova “EPS Distribucija” Beograd sutra prekida u snabdevanju električnom energijom više objekata beogradskog vodovodnog sistema što će prouzorkovati nestanak vode na opštinama Čukarica i Barajevo.

Zbog radova “EPS Distribucija” Beograd prekida u snabdevanju električnom energijom više objekata beogradskog vodovodnog sistema, u sredu 06.12.2023. godine, u vremenu od 09.00 do 18.00 sati, a bez vode će ostati potrošači opštine Barajevo i Čukarica.

Radovi će prouzrokovati nestanak vode na ovim delovima Beograda, a ovo je detaljan spisak naselja koja će ostati bez vode:

Na opštini Barajevo vode neće biti u naseljima: Nenadovac, Glumčevo brdo, Stara Lipovica, Karaula, Dražanovac, Plandište, Guncati, Stražarija, Srednji kraj, Ravni gaj i Meljak.
Na opštini Čukarica u Ulici Prvog maja u Velikoj Moštanici.
Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne. Molimo potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe, saopšteno je iz Beogradskog vodovoda i kanalizacije.

sledeća vest

Vesti

Kolumne

Nebojša Bakarec: Đilasova koalicija i Šolakovi mediji podržavaju Andreja Josifovskog, koji je seksualno uznemiravao studentkinje!

Koliko je trula Đilasova koalicija svedoči i najnoviji skandal opozicije. Podsetiću da je cela opozicija pre neki dan podržala Đilasovog poslanika Đorđa Miketića, koji je sam sebe snimio kako se drogira i kako učestvuje u lancu prostitucije. Danas je policija privela Andreja Josifovskog, koji sam sebe naziva laskavo „Umetnik Pijanista“, zbog toga što je vandalizovao Skupštinu Srbije (remek delo naše arhitekture), ispisivanjem uvredljivog grafita. U odbranu arhitekte i asistenta na Arhitektonskom fakultetu, Andreja Josifovskog, odmah su ustali Šolakovi mediji N1 i NovaS, osuđujući policiju što je privela „Umetnika Pijanistu“. N1 je na portalu objavio sramni tekst pod naslovom: „Umetnik Pijanista uhapšen ispred Skupštine Srbije“, dok je portal NovaS objavio sramni tekst pod naslovom: „Umetnik Andrej Josifovski zvani Pijanista uhapšen zbog grafita ispred Skupštine Srbije“. U oba teksta se citira prvi na Đilasovoj listi, četrdesettrogodišnji student Radomir Lazović, koji osuđuje policiju i brani Josifovskog. To i nije neko čudo, zbog toga što je Lazović pre par meseci vandalizovao RTS i REM, tako što im je uništio table na ulazima. Lazović kuka u ovim medijima, i po društvenim mrežama i kaže: „Upravo je uhapšen umetnik Pijanista zbog ispisivanja ovog grafita na stubu Narodne skupštine. Policija nije stala na hapšenju, već su kartonom pokušali da sakriju grafit. Pa dobro da li je moguće???“.

Opširnije

Izvor: Informer.rs