OTPISANI SU! Evo šta kažu kladionice pred meč Srbije i Bugarske i gde možete da GLEDATE utakmicu

od strane | jun 20, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Nastavlja se borba fudbalske reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo, koje čekamo od 2000. godine! 

„Orlovi“ protiv Bugarske imaju veliku šansu da otvore vrata Evropskog prvenstva, na kojem naša reprezentacija nije bila pune 24 godine. TV prenos meča iz Razgrada možete da gledate na RTS 1, kao i na Arena sport premium 2, a možete pratiti i tekstualni prenos utakmice na našem portalu Informer.rs.

Što se tiče kladionica, Srbija, koja je lider grupe G, je apsolutni favorit sa kvotom od 1.47 do 1.53, kvota na remi je oko 4.30, a na pobedu Bugara čak 7.50.

EPAIMAGES

 

Fudbalska reprezentacija Bugarske jedan je od najčešćih rivala našeg fudbalskog tima. Naša reprezentacija je čak 32 puta odmerila snage sa Bugarima. Kraljevina Jugoslavija ima skor – osam pobeda, dva remija, tri poraza, SFR Jugoslavija – devet pobeda, tri remija, tri poraza, 

SR Jugoslavija/SCG – bez pobede, jedan remi, jedan poraz, dok Srbija ima dve pobede iz isto toliko mečeva. Poslednji meč je odigran 2010. godine na stadionu „Vasil Levski“ u Sofiji. Naš tim je pogotkom Nikole Žigića savladao rivale u prijateljskom meču. Dve godine ranine u Beogradu „orlovi“ su do vrha napunili mrežu istočnih komšija. Milan „Lane“ Jovanović i Savo Milošević su bili dvostruki strelci, Nenad Milijaš i Danko Lazović su pogodili po jednom (6:1).Ubedljiv poraz Bugara ublažio je bivši igrač Crvene zvezde Blagoj Georgijev.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama
Opširnije

Izvor: Informer.rs