Opa, mladenci! Kakva limuzina! „Informer“ pronašao Užičane koji su za venčanje izabrali baš ovu mašinu!

od strane | okt 30, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Katarina Novaković i Aleksandar Jelisavčić, novopečeni bračni par u Užicu iznenadio je goste i prijatelje izborom „limuzine“ kojom su se dovezli na venčanje! Ni džipom, ni „mercedesom“ već crvenom „fićom“! Kažu, da sluti na radost!

Svatovi su bili oduševljeni, a i mnogobrojni prolaznici, koji su zastali i sa osmehom propratili svadbenu kolonu.

Reporter „Informera“ pronašao je ovaj par, a oni su rado pristali da podele sa nama svoju priču kako su odlučili da ovaj važan dan „začine“ i na ovaj način. 
– To je bila Katarinina želja da na venčanje dođemo nekim tradicionalnim vozilom, pa je predložila da to bude „fića“. Meni se baš svidela ta ideja, tako da smo se brzo dogovorili – kaže sa osmehom Aleksandar.

Foto: privatn arhiva

Katarina i Aleksandar izabrali „nacionalnu klasu“

Ni Aleksandar, ni Katarina nisu imali „fiću“ nikada u životu, niti su se vozili do sada u njoj. Ipak, nije im bilo teško da je nađu.

– Gledao sam na televiziji reportažu o Dušanu Drndareviću i njegovoj „fići“. Njegov otac je organizator užičke „Fićijade“ pa sam pozvao Dušana i on je sa oduševljenjem prihvatio ideju. On nas je i vozio – objasnio je Aleksandar.

Foto: Fb Užice oglasna tabla

I svatovi a i prolaznici su bili oduševljeni automobilom kojim su se vozili mladenci

Mladenci su bili oduševljeni vožnjom i, kako kažu, to je bilo jedno nezaboravno iskustvo.
Crvena „fića“ je stara malo više od četiri decenije, a Dušan, koji je 20 godina mlađi od nje, sa njom je obišao veći deo Balkana i prešao hiljade kilometara.

Potpuno restauriranu Dušan je čuva pod „staklenim zvonom“. I kako kaže, druga kola se voze, a „fića“ se voli. 

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs