ONA JE MALA NEDA UKRADEN! Saradnik pevačice Zorane Simeunović progovorio o njenoj nezgodnoj naravi!

od strane | jun 26, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Zorana Simeunović, pevačica i supruga kompozitora Steve Simeunovića nedavno je organizovala žurku najužem krugu prijatelja i porodice sa malim odlaganjem zbog tragičnog događaja koji je zadesio celu Srbiju.

– Prijatelji koji su ovde sa mnom su svaki dan. Bogata sam žena i veoma ispunjena. Sav ovaj narod koji je ovde me sluša i gleda svaki dan- objašnjava pevačica način na koji je sastavljala listu zvanica.

printscreen

Pevačica je kao tinejdžerka bila silovana, a o traumatičnom događaju izbegava da govori, ipak se pred kamera Informerovog Hita osvrnula na nemile događaje i masakr koji se desio u osnovnoj Vladislav Ribnikar?

– Svako svoj bol nosi na svoj način. Nikome ne želim da izbudi svoje dete kao ovi roditelji. To su deca, nove nade… Ja sam ttog dana zamolila prijatelje da mi ne čestitaju rođendan, jer mi do rođendana nije. Nemam dete, ali se jako plašim kako će sve to izgledati jednog dana, ako mi ga dragi Bog podari. Molim ljude da ne širimo mržnju, molim vas da pomognemo svima kojima je pomoć potrebna – kroz suze je rekla Zorana.

Jedan od gostiju folkerkinog slavlja bio je i modni fotograf i reditelj muzičkih spotova Dejan Milićević koji nam je otkrio kakva je Zorana za saradnju.

insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Dejan Milićević razotkrio Zoranu

– Zoranu nikome ne bih poželeo za saradnju. Ona je mala Neda Ukraden. Šalim se malo, jer su to žene koje znaju šta hoće. Dogovorimo se za tri minuta. Radimo, a onda posla toga ide razgovor, priča ogovaranje… – opisao je Dejan Milićević svoju prijateljicu i saradnicu.

printscreen

Zorana Simeunović

Pevačica Aleksandra Tadić Cipka bliska je prijateljica Zorane Simeunović, a nas je zanimalo da li jedna drugoj sugerišu kada je u pitanju odabir pesama i da li se pomažu od početka karijere?

– Počele smo zajedno i da pevamo i da radimo. Jedna drugoj smo podrška od početka. Steva i ja kada smo sarađivali sugerisala je i davala svoje mišljenje – kaže Cipka.

Cipka se nedavno venčala u tajnosti, a u razgovoru sa nama priznala je da je spremna da se ostvari u ulozi majke, ali da u ovom trenutku nije spremna da zapostavi karijeru zbog porodice.

– Osećam se i dalje mlado. Majčinstvo će se desiti kada bude trenutak. Ne osećam se dovoljno dobrom za tu ulogu. Život mi se vrti oko posla. Suprug i ja to priželjkujemo, ali za sada je aktuelna samo karijera – priznaje Aleksandra Tadić Cipka.

Posetili smo i ovaj estradni događaj ali nismo se zadržavali jer smo iste večeri morali da obiđemo još nekoliko dešavanja u glavnom gradu. Ostavili smo Zoranu Simeunović da uživa sa svojim prijateljima i kolegama.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama
Opširnije

Izvor: Informer.rs