Okršaj Jokića i Lebrona! Sramota, Džejms kukao sudijama kao dete (VIDEO)

od strane | apr 30, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Los Anđeles Lejkerse 108:106 u petoj utakmici prve runde plej-ofa Zapada, a videli smo na meču jedan žestok obračun Nikole Jokića i Lebrona Džejmsa.

Asovi Denvera i Lejkersa pokačili su se u borbi za skok. Jokić je pokušavao da spreči Lebrona na sve načine da dođe do skoka, što je na kraju i uspeo. Držao je Jokić u toj situaciji Lebrona za ruku, potom je pokušao da ga odgurne laktom.

Lebron se odmah kao malo dete požalio sudijama, a pošto nije dosuđeno ništa okrenuo ka Jokiću i samo se kiselo nasmejao. 

Pogledajte!

Nikola Jokić i društvo iz Kolorada iskoristili su pred svojim navijačima drugu meč loptu, dobili peti meč protiv Lejkersa 108:106 i plasirali se u polufinale Konferencije u kom će igrati sa Minesotom. Kao i drugi meč i ovaj je rešio Džamal Marej. Pogodio je oba bacanja Lebron Džejms na oko 26 sekundi do kraja za 106:106, a onda je Marej stupio na scenu. Držao je loptu do samog kraja, a onda rešio meč, postigao poene sa poludistance za pobedu i opet nokautirao ekipu iz Los Anđelesa.

Foto: tanjug/ap

 

Nikoli Jokiću je  asistencija falila za još jedan tripl-dabl, postigao je 25 poena, imao i 20 skokova i devet asistencija, ali i čak sedam izgubljenih lopti. Marej je bio najefikasniji sa 32 poena i sedam skokova, upalio je motore u poslednjoj četvrtini u kojoj je ubacio 12 poena. Porter je pobedi doprineo sa 26 poena, dok je sedam imao Gordon.

Foto: tanjug/ap

 

U ekipi Lejkersa najraspoloženiji bio je Lebron Džejms sa 30 poena i 11 asistencija, dok je 19 dodao Rivs, 17 Dejvis. 

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs