Oklopno vozilo upalo u čečensku zasedu, usledio užas! Komandant „Ahmata“ objavio dramatičan snimak iz rejona Belgorovke! (VIDEO)

od strane | jul 8, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Komandant specijalne čečenske jedinice „Ahmat“ Apti Alaudinov podelio je dramatičan snimak na svom Telegram kanalu.

Na njemu se vidi kako je oklopno vozilo, koje navodno pripadama ukrajinskim snagama, uništeno u snažnoj eksplodiziji kod Belogorovke u Luganskoj oblasti.

Na snimku BMP velikom brzinom dolazi do linije fronta kako bi grupu vojnika prebacio na sigurno. Transporter nakon ukrcavanja vojnika brzo kreće nazad, međutim, samo nekoliko desetina metara dalje naleće na minu na zemljanom putu i eksplodira.

„BMP Oružanih snaga Ukrajine sa posadom i sedam vojnika ispario na minama 85. brigade. Često slušamo o naletima ukrajinskih diverzanata, ali evo dobrog primera rada naših izviđača i minera. Naši momci su dugo pratili rute i vremena rotacije neprijatelja oko Belogorovke. Jedne noći, grupa naših momaka je otišla iza neprijateljskih linija, minirala nekoliko puteva, a zatim se povukla. Rezultat je zabeležen na video snimku. Nema preživelih“, piše komandant „Ahmata“ na Telegramu.

Za sada nije poznato kada je tačno nastao snimak.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs