Oglasila se Monika Seleš: Prestala sam da ti brojim rekorde! Novače, hvala ti i osvoji Australijan open!

od strane | jan 24, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Žao mi je što nismo savremenici, bilo bi zanimljivo igrati miks dubl sa tobom, poručila legendarna teniserka.

Već dobro poznata priča je da Novak Đoković kada izađe na teren osim što pobeđuje obara i rekorde. Srpski teniser je to uradio i u utorak protiv Tejlora Frica budući da je vezao 33 trijumfa na Australijan openu i tako srušio rekord Monike Seleš. 

Đoković je upisao najduži niz pobeda na jednom turniru u open eri u obe konkurencije, ali toga nije bio svestan. Tek nakon meča jedan od novinara saopštio mu je zanimljiv, a Novak je ostao zatečen i oduševljen zbog novog dostignuća. 

– Mnogo mi znači, nisam znao! Zaista volim Moniku, imam Moniku u glavi kada sam odrastao u Srbiji, jer je Jelena Genčić radila sa Monikom kada je bila mlađa. „Monika radi ovo, Monika radi ono“, ona je jedan od idola, kada sam imao priliku da je upoznam, bio sam veoma nervozan. Priča naš jezik jer je rođena u Srbiji, znam da je imala sjajnu karijeru, dobro je igrala u Australiji. Svi se pitamo koliko je mogla još da nije bilo onoga kroz šta je prošlo. Samo najlepše reči o njoj i drago mi je što delimo taj rekord – rekao je Novak Đoković. 

Foto: EPAIMAGES

 

Nije dugo trebalo vremena da Monika Seleš odgovori najboljem teniseru svih vremena. Legendarna Novosađanka čestitala je Đokoviću na još jednom oborenom rekordu i poželela mu 11. trofej na Australijan openu. 

– Sa Novakovim Grend slem titulama prestala sam davno da brojim jer znam da će oboriti sve rekorde i postaviti neke lude za buduće generacije da ih pokušaju oboriti. Samo bih volela da smo igrali u istoj eri jer bi bilo baš kul igrati mešoviti dubl zajedno. Za mene bi to bilo vrhunski. Hvala ti, Novače, na zahvalnosti i uvažavanju i osvoji Austalijan open – rekla je Monika Seleš. 

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs