OD RADE SE DOBIJA SRČKA! Pevačica se uhvatila za šipku i zaigrala kao nikada! (VIDEO)

od strane | jun 24, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Ona je sinoć zapalila jedan klub u Ulicinju, te su se snimci nastupa širili društvenim mrežama. Naime, Rada se pojavila u kratkoj haljini, koja je istakla njene vitke noge, a kada je zaigrala zapalila je masu.

Tik Tok prntscreen/marijamanojlovic1

Manojlovićeva se sve vreme uvijala i vrckala, a u jednom trenutku uhvatila se za šipku iznad te izazvala šok kod muške populacije. Kako je jači pol preovladavao u publici, mnogi su komentarisali da su zaboravili tekst kada je ona zamešala kukovima.

„Kakvo telo ima“, „Rada je prava bomba“, „Živa vatra“, „Svaka joj čast na izgledu, muškarcima padaju vilice“, nizali su se komentari.

Rada je jednom prilikom komentarisala svoj izgled i otkrila šta jedino sređuje na svojim fotografijama: 

– Moram da priznam da ne koristim filtere, mnogo me to nervira. Jedino što blurujem je celulit, pošto ga baš imam i to me mnogo nervira. Što se tiče mog izdanja kod kuće bez filtera, ja sam kao rakun. Raspad sistema. Podočnjaci, punđa na vrh glave. Pravi raspad sistema, to je moja surova životna istina. Tuširanje i pranje kose kad stignem, i od mene dosta. Nikada nisam stavila kreme za lice, kreme za ruke, maske za kosu. One parfimisane kreme isto ne koristim. Ništa ne negujem, ni lice ni telo. Samo je božja volja i geni što ovako izgledam– rekla je pevačica za „Republiku“.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama
Opširnije

Izvor: Informer.rs