Obradović mi je pomogao da pronađe samog sebe! Ove reči Lesora oduševiće sve navijače Partizana!

od strane | jul 15, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Matijas Lesor, novi košarkaš Panatinaikosa dao je prvi intervju od kada je došao u Atinu.

Intervju nije mogao da prođe bez priče o Partizanu i Željku Obradoviću, a Lesor 

– On zna da smo mi prvo ljudi, pa tek onda profesionalni košarkaši. Teško je odvojiti privatan život od terena i uvek moraš da imaš pravi balans jer će ti to doneti radost i na terenu. Kada izađeš na teren moraš da budeš srećan, da svakog momenta budeš fokusiran i čistog uma i en razmišljaš o tome šta se događa pored tebe. Najvažnije mi je da budem ja, da budem Matijas Lesor, a ne samo košarkaš. Obradović mi je pomogao da pronađem samog sebe i dao mi slobodu da to uradim. Bilo je sjajno imati ga za trenera – rekao je Lesor.

Zatim je progovorio i o Kevinu Panteru koji za razliku od njega ostao u Partizanu.

– Mnogo smo razgovarali ovog leta, imamo dosta toga zajedničkog i da ne ulazim sada u detalje to nas je i zbližilo. Šalili smo se i dugo razmišljali gde bi ko mogao da ode i sve se dogodilo neverovatno brzo i ludo pa su ga svi videli u Barseloni, čak i ja. Onda se sve promenilo i Panter je ostao u Partizanu, što je i zaslužio kao i dobar ugovor. Srećan sam zbog njega i voleo bih da mi ponovo bude saigrač. To mislim za sve ljude sa kojima sam igrao u Partizanu jer smo bili posebna grupa ljudi koja je bila povezana na unikatan način. Kevin je moj brat, porodica i to je veće od košarke. Zauvek će to biti tako – završio je Francuz.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs