Objavljeni detalji protokola! Ovako će izgledati poseta Milatovića Srbiji: Sve počinje tačno u 10.00 časova!

od strane | jul 9, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić ugostiće predsednika Crne Gore Jakova Milatovića u ponedeljak, 10. jula 2023. godine.

Kako je objavljeno na sajtu predsednika, ceromonija svečanog dočeka ispred Palate Srbija počinje u 10.00 časova.

Foto: Tanjug

 

Plenarni razgovori delegacija Republike Srbije i Crne Gore predvođeni predsednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem i predsednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem počinju u 10.45.
 
Izjave za medije predviđene su za 11.20
 
Poseta Milatovića Srbiji prva je nakon njegovih zvaničnih poseta Briselu i institucijama EU i NATO, a kako je ranije rekao, cilj joj je jačanje političkih i ekonomskih odnosa dve države i unapređenje regionalne saradnje.

Milatović izjavio je da će u fokusu njegove predstojeće posete Beogradu 9. i 10. jula biti potpuna normalizacija odnosa sa Srbijom kao važnim ekonomskim partnerom.

Foto: Miloš Rafailović

 

Milatović je za RTCG rekao da će se sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i saopštio da će ga pozvati da dođe u Crnu Goru.

Vučić je bio na mojoj inauguraciji. Siguran sam da će doći – rekao je Milatović.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

TOP Vesti SNIMCI

Sport

Tenis

Svitolini Vimbldon pokvario planove za provod

Svitolini uspeh na Vimbldonu pokvario planove za provod. Ukrajinska teniserka Elena Svitolina imala je karte za koncert svog omiljneog pevača Harija Stajlsa u Beču, ali je morala da ih pokloni, jer se nenadano plasirala u 4. kolo Vimbldona.

Magazin

MARS U DEVICI

Najtačniji nedeljni horoskop od 10. do 17. jula! Bikovima nova šansa za ljubav, Rakovima veliki novac, a evo ko se seli zbog posla u inostranstvo

Na nebu su retrogradni Saturn, Pluton, Neptun, a uskoro će im se pridružiti i Venera, tako da je pred nama period godine u kojem se preispitujemo i popravljamo greške iz prošlosti. Mars, planeta akcije, 10. jula menja znak i prelazi u Devicu, tako da ćemo se mnogo više baviti detaljima u narednom periodu, a ovaj aspekat najjače će osetiti Device, Strelčevi, Ribe i Blizanci.

JOŠ Magazin VESTIOpširnije

Izvor: Informer.rs