Obezbeđenje uletelo u Belu kuću! Milica ušla u crveno, pa počela da preti ovoj zadrugarki!

od strane | feb 28, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Milica Veličković zaratila je u dvorištu sa cimerkom Žanom Omnijom, pa joj je poručila će ćerka da bude isti tip žene kao ona, te da će redovno da menja muškarce.

Žana nije mogla da ostane imuna na ove reči, pa je u dvorištu došlo do jezive svađe učesnica Elite.

Foto: Printscreen You Tube

 

A tvoja ćerka? Kolike nokte ima? Kandže nosi Žana i ti ćeš da pričaš o tome da li si uzorna majka. Nisi vaspitala svoje dete kako trebe jer si i sama nevaspitana. Vidimo šta sve radiš po rijalitiju, detetu se nisi posvetila jer ti je preče da odeš na neki after i da praviš haos po gradu u izlasku, nego da budeš sa najmilijima. Ćerka će ti biti radodajka na tebe – rekla je Milica, a Žana se branila:

– Sram te bilo. Jezivo je što izmišljaš ovakve stvari samo zato što nemaš šta pametnije da kažeš. Nemam zaista komentar na ove gluposti niti bih da se spuštam na tvoj nivo – rekla je Žana.

Foto: Printscreen

 

Inače, Žana je na ratnoj nozi i sa Ivanom Marinkovićem, kom je rekla da je pijanica koja ne može ništa da joj kaže

– Dokle smo mi došli kad meni jedan Ivan Marinković priča da sam pod gasom! On je poslednja osoba koja to može da mi kaže, s obzirom na to da se nije treznio i da je bio na odvikavanju od alkohola. Nerealno mi je da je do toga došlo. Treba da se pokrije ušima i da ćuti – rekla je Žana tako da Ivan sve čuje, pa joj se direktno obratio:

Foto: Youtube printscreeen/Zadruga Official

 

– Ti ženo, nemaš pravo da bilo šta kažeš. O svojim pijanstvima sam ja pričao javno, to ništa nije novo i nema potrebe da podsećaš na nešto što ljudi znaju – rekla je Žana tada.

sledeća vest

Vesti

Politika

Prvi u nizu Sretenjskih susreta – Ima li slobode bez države?

„Prvi sretenjski susret“, naučni skup na temu „Ima li slobode bez države?“, održan je danas u Beogradu u prisustvu velikog broja istoričara, akademika, studenata i drugih uglednih gostiju. U organizaciji Fondacije „Za srpski narod i državu“ o srpskoj državnosti, važnosti i ulozi Sretenjskog ustava, našoj tradiciji, demokratiji i kulturi, govorili su prof. dr Dragutin Avramović sa Pravnog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, prof. dr Miša Stojadinović, naučni savetnik sa Instituta za političke studije, kao i prof. dr Aleksandar Rastović, naučni savetnik iz Istorijskog instituta Beograd.

Hronika

Akcija policije

Evo kako hapsi UKP! Lezi dole, ruke na leđa“

U zajedničkoj međunarodnoj akciji kodnog naziva Vertikala, pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, UKP, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, Javnog tužilaštva za organizovani kriminal u Beogradu, Bezbednosno- informativne agencije, Evropola, kao i policija Kraljevine Španije, Republike Grčke i Republike Srpske, uhapšeni su pripadnici organizovane kriminalne grupe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, dva krivična dela teško ubistvo i jedno teško ubistvo u pokušaju.

Opširnije

Izvor: Informer.rs