„NUDIMO BORAVAK NA MORU DECI IZ ‘RIBNIKARA’ I NJIHOVIM RODITELJIMA“! Solidararnost sa decom iz škole u kojoj se dogodio masakr ne poznaje granice!

od strane | maj 11, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Nakon što je Kosta K. 3. maja u OŠ „Vladislav Ribnikar“ ubio osam svojih drugara i čuvara škole, a ranio još pet učenika i nastavnicu istorije, solidarnost sa decom koja su preživela masakr i njihovim roditeljima nejenjava!

Ministarstvo prosevete je odlučilo da podeli sa javonšću neke od poruka koje su stigle na njihovu adresu, a koje su poslale društveno odgovorne kompanije. Jedna od njih je stigla i iz Crne Gore.

Reuters

Budva spremna da ugosti decu iz „Ribnikara“

Ponudili bismo boravak deci, kao i njihovim porodicama u svrhu pratnje, a kojima je neophodan oporavak, kada se za to steknu uslovi. Ukoliko smatrate da bi ovaj naš predlog bio na dobrobit dece, koja su nažalost svedočila masakru i na sreću izbegla stradanje, molim Vas da kontaktirate Kabinet Uprave našeg društva, kako bismo u periodu kada su naši hotelski kapaciteti na raspolaganju, omogućili letovanje i boravak u svrhu što bržeg oporavka dece od napada koji je ostavio dubok trag na svima nama – navodi se u poruci koja se nalazi na Instagram stranici Ministarstva prosvete, a koje je poslala najveća hotelska grupacija Crne Gore, koja je većinski u državnom vlasništvu, a koja raspolaže smeštajnim kapacitetima u hotelima u Budvi.

Ministarstvo prosvete je ovu poruku objavilo na svom profilu na Instagramu, a pozitivni komentari korisnika su se samo nizali.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs