NOVI DETALJI O DEČAKU UBICI KOJI JE NAPRAVIO MASAKR U ŠKOLI: Otac hteo da napravi vunderkinda od njega, terao ga da trenira košarku…

od strane | maj 31, 2023 | Vesti | 0 Komentara

U međuvremenu je o preteranoj ambiciji Kostinog oca Vladimira progovorio još jedan Kostin poznanik

Ovaj dečak je s Kostom trenirao košarku. On nam je otkrio da se Kecmanović tada ponašao kao i svi klinci, a u taj sport je ušao da bi ocu Vladimiru ispunio želju

Kako saznajemo, Kosta je išao na razne sportske i umetničke aktivnosti, a među njima je bila i košarka. Dečak koji je s njim trenirao ispričao je da se Kecmanović u njegovom klubu „Ol-star“ zadržao veoma kratko.

Informer

Hapšenje dečaka ubice

– Trenirao sam košarku s Kostom, ali to nije dugo trajalo, oko dva meseca. Delovalo je kao da ga njegovi teraju da dolazi na treninge. Mislim da je više voleo da ide na karate, koje je već trenirao. Bio je malo niži od svih nas i nije bio nešto zainteresovan za druženje s nama, kao da se trudio da bude neprimetan – ispričao je tinejdžer.

Te informacije su nam potvrđene u pomenutom košarkaškom klubu.

– Kosta je kod nas trenirao pre neke tri godine. Tada je u „Ribnikaru“ bila besplatna školica košarke. Sećam se da je on dolazio na treninge oko dva meseca. Prošao je kroz klub kao vetar, jedva ga se neko seća. Pamtim samo da je bio sitnije građe i da se nije isticao – rekao je jedan od trenera kluba.

Prema našim izvorima, ovaj dečak, koji je 3. maja pištoljem u školi usmrtio čuvara i devetoro dece, a pet osoba ranio, nije voleo košarku, već je na treninge išao na nagovor oca, koji je želeo da Kosta postane košarkaš iako je bio veoma nizak, čak i za uzrast od 10 godina.

informer.rs

Osumnjičeni dečak

Pre nekoliko dana u policiji je Kostina majka Miljana rekla da zna da je njenog sina otac Vladimir vodio u streljanu da vežba pucanje iako je ona protiv toga. Navela je i da je Kosta išao na karate, u muzičku školu, na glumu i privatne časove iz školskih predmeta.

Nastava traje po redovnom planu

Tekuća školska godina u OŠ „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru biće završena prema školskom kalendaru, odnosno neće biti skraćena. Grupa roditelja đaka iz „Ribnikara“ prethodno je zahtevala da školska godina u toj školi bude završena u petak 2. juna, čemu se usprotivila većina na Savetu roditelja.

Više svetla u ovaj slučaj mogu da unesu psiholog i pedagog iz „Ribnikara“, koji su juče su u sklopu predkrivičnog postupka protiv Kostine majke saslušani u policiji.

Tanjug

Vladimir K., otac Koste K.

Masovni ubica s Vračara je smešten u Kliniku za neourologiju i psihijatriju za decu i omladinu u Beogradu i u toku je njegovo veštačenje, koje bi trebalo da ustanovi da li je dečak oboleo od neke psihičke bolesti.

Dečak do sada nijednom nije pitao za roditelje, već samo za mlađu sestru, na šta su mu lekari rekli da je s majkom, ali da ne znaju gde. On je na to odgovorio: „To je dobro!“

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs