Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će imati pare do 15. jula, a jedan znak treba da igra igre na sreću

od strane | jul 8, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Mars, planeta akcije, ulazi ubrzo u Devicu i donosi velike promene za horoskopske znakove. Na nebu su retrogradni Pluton, Saturn i Neptun, a uskoro će biti i Venera, tako da je jasno da se sve ovo odražava i na finansijsko stanje.

Igramo još jedna zvezdani rulet, a jasno je da će određeni znakovi imati više sreće na finansijskom planu nego ostali.

Ukoliko se pitate ko će imati novac do 15. jula, to su znakovi među kojima su: Lavovi, Rakovi, Blizanci i Vodolije.

Foto: Shutterstock

Novčani horoskop

LAV

Mars u drugom polju donosi vam veliku zaradu. Ukoliko se bavite nekretninama, možete da profitirate. Zbog Venere i Merkura dobijaćete i manje poklone koji će vam značiti više nego novac.

RAK

Uživate u sezoni vašeg znaka, a u drugom polju su Merkur i Venera. Zbog toga će novac stizati sa svih strana. Sunce u prvom polju ukazuje da je idealan period godine da uložite inicijativu kako biste dobili povišicu.

BLIZNACI

Sunce u drugom polju osigurava vam sigurnu zaradu. Zbog toga ne morate da brinete u novcu u narednom periodu.

VODOLIJA

Dobra pozicija Neptuna omogućava vam da dobijete neki novac koji je kasnio. Isto tako, možete da zaradite ako se bavite kupoprodajom stanova. Ruski astrolog Pavel Globa takođe je istakao da vaš znak može da dobije sudbinski džekpot tokom jula.

Horoskopsi znak koji treba da igra igre na sreću je Jarac.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs