Nova drama u rijalitiju! Janjuš izgoreo od besa jer nije bio uz Aneli dok je pričala sa sestrom, ona se besomučno pravdala sve vreme (VIDEO)

od strane | mar 4, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Aneli i Janjuš svakodnevno imaju nesuglasice u rijalitiju, a sad su se posvađali jer ga Ahmićeva nije pozvala da bude iz nju dok je pričala sa sestrom Sitom.

Za vreme emisije „Pretres nedelje“ koju vodi Milan Milošević, Aneli Ahmić je otkrila o čemu je razgovara sa svojom sestrom, Sitom Ahmić. 

Tom prilikom se rijaliti učesnica posvađala sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji se naljutio na nju jer ga nije pozvala dok je pričala sa sestrom. Ahmićeva je na sve načine pokušala da se opravda svom dečku, ali uzaludno. 

Foto: Youtube printscreen

 

– Da li je moguće da nisi zvala Janjuša da dođe u govornicu i na insistiranje tvoje sestre – rekao je Milan.

– Nisam ja to čula, ja sam bila u šoku kad sam pričala sa Drvetom. Počela sam da trčim, trebao je slušati Janjuš, ali ja sam na slušalicu slušala sestru, tako da on ne bi ni čuo – rekla je Aneli.

– Žao mi je, ja sam se sinoć naljutio na nju. Ništa nisam tražio sad, hteo sam da vidim da budem tu. Što se tiče toga ja ne znam šta je njoj sestra rekla za mene – rekao je Janjuš.

– Milane zašto ga ne bi pozvala, nisam ja otišla negde krišom da pričam sa njom – rekla je Aneli.

Foto: Youtube printscreen

 

– Ko je tebi tražio da pričaš o vibratoru, trebala si doći da mi kažeš sve što se dešava – rekao je Janjuš.

– Izgubljena sam ne razmišljam u nekim momentima, ako me tako ne poznaje, onda me ne mora ni prihvatiti – rekla je Aneli.

– Onda te neću ni prihvatiti, ona sad odgovara tako nadobudna, možda je ona stvarno takva – rekao je Janjuš.

– Je l’ moguće da ti nije stalo? – upitao je Milan.

– Jeste mi stalo – rekla je Aneli.

Foto: Youtube printscreen

 

– Još ja gledam da li će ona mene zvati, ali posle me nije interesovalo. Ona devojka ne može da ukapira situacije zbog kojih se dese neke svađe, ona mene uopšte ne sluša, ja sam neko ko je četiri meseca sa strane – rekao je Janjuš.

– Čovek je objavio da je Sita sa njim na snimku. Sita mi je rekla da misli da je muško na snimku, rekla mi je da nas podržavaju svi moji, da zamolim Janjuša da spusti loptu u tim izlaganjima. Ja ne volim da kada sam sa nekim u svađi – rekla je Aneli.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs