Nisam se snašao! Oglasio se Kecmanović nakon eliminacije!

od strane | jul 3, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Srpski teniser Miomir Kecmanović govorio je nakon eliminacije u prvom kolu Vimbldona.

Miomir Kecmanović je poražen od Dijega Švarcmana rezultatom 6:0, 6:3, 6:4.

Nije da sam odigrao bogzna kako ni treći set, malo sam više ubacio u teren… Bez veze sam igrao, teško da sam tako mogao da dobijem. Očekivao sam da ću bolje igrati, ali nisam našao nikakav ritam od početka, jednostavno se nisam snašao, slabo sam odigrao, to je to – rekao je Kecmanović.

Nije naš as u sjajnoj formi, a pokušao je i da objasni šta je razlog za to.

Nekoliko mečeva je bilo baš blizu, gubio sam 7:6 u trećem na primer. Posle toga padne samopouzdanja, kao kad sneg krene da se kotrlja i nastaje sve veća grudva. Lako je da ide od lošeg ka gorem, a teže je vratiti se. Moram da probijem, da se izborim. Siguran sam da će kad-tad morati da se okrene, ne može doveka ovako – dodao je on.

Zatim je reako da bi mu dobro došla pauza.

Možda bi mi neka pauza dobro došla. Toliko jurim s turnira na turnir da napravim rezultat… Videću šta ću dalje – kaže on.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

TOP Vesti SNIMCI

Opširnije

Izvor: Informer.rs