Nikada ne biste pogodili koliko godina ima Nadica Ademov: Deluje kao devojčica, a ovo je istina

od strane | okt 29, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Folk pevačica Nadica Ademov, deluje jako mladoliko, ali evo koliko zapravo godina ima.

Nadica se juče porodila i na svet donela devojčicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Melina.

Foto: Promo

 

Ona i njen suprug Damir su se upoznali u Nemačkoj, a tokom korone kada je on došao u Srbiju počelo je intezivnije druženje i na njen nagovor poslovna saradnja nakon koje se ubrzo rodila ljubav.

Foto: e-stock

 

Iako folk pevačica deluje jako mladoliko, ona će 18. novembra napuniti 27 godina.

Podsetimo, Nadica se proslavila učesćem u popularnom takmičenju „Zvezde Granda“ tokom 2011. i 2012. godine, kada je došla do finala, a mnogi su joj tada predviđali veliku karijeru. Izdala je i svoj album prvenac 2022. godine.

sledeća vest

Vesti

Politika

Mali: Đilasu treba „kalkulator otetih miliona“!

Pošto vidim da se Dragan Djilas i Dušan Nikezić bave nekim kalkulatorom za penzije, predlažem im da naprave i “Kalkulator otetih miliona”, koji bi doduše, uvek prikazivao isti rezultat – a to je 619 miliona evra koje je Dragan Djilas oteo od gradjana Srbije. Tim ukradenim milionima evra se on danas hvali i njima se ponosi, kaže ministar finansija Siniša Mali.

Politika

Mentalna fiskultura! Petković: Evo kako se Đilas „bori“ za Kosovo

Draganu Đilasu je Kosovo i Metohija samo tema za predizbornu mentalnu fiskulturu, a koliko mu je zaista stalo do južne srpske pokrajine najbolje ilustruje činjenica da je enormno bogatstvo sticao obavljajući javne funkcije upravo u trenutku kada su separatisti u Prištini proglašavali nezavisnost i bili u političkoj i diplomatskoj ofanzivi, kaže direktor Kancelarije za KiM Petar Petković.

Opširnije

Izvor: Informer.rs