NIKAD EMOTIVNIJA OLGA DANILOVIĆ! Zaplakala na konferenciji, pa poručila: Mnogo volim ovaj je*eni sport!

od strane | jun 3, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Sjajna srpska teniserka odigrala je meč karijere protiv favorizovane Tunižanke, ali na kraju nije uspela da dođe do trijumfa. Izgubila je u tri seta, nakon preokreta, a u finišu meča je i doživela povredu skočnog zgloba.

Tanjug/AP

 

Na konferenciji za medije nakon meča nije mogla da zadrži suze i poručila je da je ponosna na sebe zbog svega što je uradila na ovom grend slemu.

Jesam poražena, ali sam veoma srećna. Igrati protiv jedne od najboljih teniserki, na jednom od najlepših terena na svetu, tera me da sanjam. Pokušala sam da pobedim. Kada se izađe na teren, šanse su 50:50. Mnogo volim ovaj je*eni sport. Mnogo sam ponosna na sebe, iako malo boli – rekla je Olga kroz suze, a prenosi „Telegraf“.

Mlada teniserka uspela je malo da se pribere i da objasni šta se sve dešavalo tokom meča.

Ponosna sam na moj tim, prošli smo kroz teška vremena, a sada je osećaj lep. Neću da budem emotivna, ali bodrili su me kada sam pala, kada je bilo loše, govorili mi da verujem. Želim da treniram, napredujem, mnogo volim ovaj sport – ponovila je Olga.

Tanjug/AP

 

Osvrnula se i na povredu skočnog zgloba koju je doživela u finišu meča.

Videla sam snimak, grozno izgleda. Dobra stvar je što nije prvi put, odmah sam otišla kod fizioterapeuta. Uradićemo sve što možemo, mislim da nije strašno. Svakako ću uzeti odmor od par dana – dodaje ona.

Kaže i da je uživala na terenu tokom čitavog turnira.

– Pokušavala sam da isključim osećanja na terenu, da me ne preplave, bila sam u zoni… Dug je bio dan, napravila sam sebi mir i rekla sam sebi da ću pobediti ako igram svoju igru. Trudila sam se da uživam i da pobedim, to je poenta – dodaje Olga Danilović.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs