Nezapamćeni brodolom Vest Hema u derbiju! Nezadovoljni navijači na poluvremenu napustili stadion! (VIDEO)

od strane | feb 11, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Četa Mikela Artete deklasirala gradskog rivala sa 6:0 (4:0).

Ne spada Vest Hem u krug favorita za titule u Premijer ligu već neko vreme, ali je jasno da „čekićari“ važe za jedan od najboljih klubova Evrope. Navijačka baza je ogromna, trpela je razne faze u prošlosti londonskog kluba i uvek bili uz svoj klub. Ipak, ono što se desilo danas protiv Arsenala prešlo je sve granice…

Arsenal je deklasirao „čekićare“ i već na poluvremenu vodio 4:0. Navijači su bili toliko nezadovoljni da su tribine bile gotovo prazne u nastavku susreta. Da stvar bude gora, do kraja meča četa Mikela Artete dotukla je nemoćni Vest Hem čime je revolt pristalica domaćeg sastava porastao. 

Najjeftinije karte za duel protiv Arsenala koštale su 60 evra, visoka cena za ono što su navijači dobili… Šta će tek reći oni koji su birali luksuznija mesta i davali po nekoliko stotina evra. 

Nakon pola sata golova nije bilo, delovalo je da bi Vest Hem ponovo mogao da bude poguban po Arsenal, a onda je usledio brodolom. Vili Saliba u 32, Bukajo Saka u 41, Gabrijel u 44 i Trosar u 45. minutu dotukli su nadanja „čekićara“. 

Ništa bolje nije bilo ni u drugom poluvremenu pošto je Bukajo Saka u 63. minutu duplirao prednost, a konačan rezultat postavio je Deklan Rajs u 66. 

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs