Nema više nagađanja, nema laži! Svi su brujali o poreklu Aleksandre Prijović, evo gde je rođena popularna pevačica

od strane | nov 2, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Aleksandra Prijović rođena je 22.09.1995. godine, odrasla je u Belom Manastiru u Hrvatskoj i Bačkoj Topoli, a evo gde je rođena.

Ona je često govorila o svom detinjstvu i tinejdžerskom periodu koji joj nije po svemu sudeći ostao u lošem sećanju.

– Okruženje u kom sam živela bilo je nemilosrdno prema meni, ali i mojoj majci. Vređali su nas i ponižavali bez ikakvog razloga. Stalno su nam govorili grube reči koje su me povređivale. Tako je bilo i u školi. Deca su mi govorila da sam ovakva ili onakva. Bila sam mala i to me je baš bolelo. Svi su se međusobno družili, samo sam ja imala jednu drugaricu. Reči koje su mi upućivali jedino su mogli da čuju od svojih roditelja, a ja sam se uvek pitala zbog čega je to tako kada im ništa nažao nisam uradila – pričala je pevačica, pa nastavila:

– Želela sam da budem kao oni, da se lepo igramo i družimo. Nažalost, tek kad sam postigla nešto u životu, setili su se da postojim. Naravno, ne zameram im, sve razumem, ali nije bilo prijatno ni meni ni mojoj majci. I ona je na svojoj koži mnogo puta čula uvrede upućene na svoj račun koje su je probadale kao mačem. Svima je izlazila u susret i pomagala koliko je mogla. Za svakog je imala lepu reč, a ljudi su je ogovarali iza leđa. Milion puta sam bila prisutna kada su je povređivali. Poučena tim iskustvom i meni je često govorila kako ću i ja doživeti da jednog dana o meni loše pričaju, ali da u tim situacijama samo okrenem glavu na drugu stranu i pravim se da ih ne primećujem jer će me ta zloba samo povrediti – kazala je ona jednom prilikom.

Foto: printscreen/Instagram

 

Iako, joj nisu uspomene iz škole u lepom sećanju, Prija je nastupala na školskim priredbama i društvenim događajima. Od učešća u emisji „Zvezde Granda“, pa do ispunjenih arena svuda po regionu.

Nema mesta u kom se trenutno ne priča o čuvenoj Priji, a nedavno su svi brujali o njenoj izjavi u kojoj je govorila o svom identitetu i poreklu.

Istina je jedna i jedina, Prija je rođena u Somboru.

sledeća vest

Srbija

Bravo, devojko!

Magdalena je sestri produžila život! Ima li veće nagrade!

Ovogodišnja nagrada niškog Udruženja „Svetislav Milić – mladima od srca“, koja se dodeljuje za humanitarni rad, pripala je Magdaleni Stanković (17) iz Žitorađe. Ona je zajedno sa svojim prijateljima uspela da za mesec i po dana prikupi 30.000 evra za lečenje svoje starije sestre Marije Stanković.

Rodilo

Opa, bato! Ručak od dve paprike!

Dobrica Vesić iz topolskog sela Žabari ove jeseni prvi put je na svom imanju brao papriku poznatu kao „slonova noga“. Priznaje da nije bio siguran kako će mu uspeti, a sad kaže da će je posaditi i dogodine.

Opširnije

Izvor: Informer.rs