NE POMAŽE NI FANTASTIČNI JOKIĆ! Srbin briljirao na terenu, ALI MAJAMI ODNEO POBEDU!

od strane | jun 5, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Majami je bolje otvorio ovaj meč, uhvatili su igrače Denvera na spavanju I počeli sa sjajnom igrom na parketu.

Napravili su seriju od 7:0 koju je prekinuo naš Nikola Jokić, ipak nije bilo lako izboriti se sa razigranim igračima Hita.

Već u  osmom minutu meča, Majami je imao dvocifrenu prednost, a jedini raspoložen u Denveru je bio Nikola Jokić koji već tada bio dvocifren.

Prva četvrtina završila se rezulatatom 26:23 u korist Majamija, te je bilo jasno da Majk Meloun mora nešto da promeni.

Tanjug/AP

Svežinu u drugom poluvremenu doneo je tek da tada “probuđeni” Džamal Marej, uz rezerviste Brauna I Grina, te je Denver vrlo brzo preokrenuo I stekao dvocifrenu prednost.

Ipak pred kraj četvrtine, ponovo zu živnuli gosti, smanjivali se prednost Nagetsa, međutim bez obzira na to poluvreme se završilo rezultatom 57:51 u korist domaćeg tima.

Ponovo je Majami dobro otvorio četvrtinu, gledali smo sličan scenario kao u prvoj četvrtini.

Najrazigraniji je bio VInsent, ali i s druge strane smo imali raspoložen tim predvođen Nikolom Jokićem, tako da se to vrlo brzo pretvorilo u egal borbu.

Tanjug/AP

Ipak, pred kraj četvrtine, ponovo su Nagetsi stekli prednost ponajviše zahvaljujući igri Nikole Jokića koji je dominirao na terenu, a i više puta je bio fauliran što je sjajno iskoristio sa slobodnih bacanja. Treća četvrtina se završila rezulatom 82:75 u korist Nagetsa.

Nikola Jokić je u tri četvrtine ubacio čak 31 poen, a od toga 18 u trećoj, tako je ponovo dokazao da je pravi lider na terenu.

Majami je u poslednju četvrtinu ušao na krilima veoma raspoloženog Robinsona koji je vrlo brzo upisao sedam poena I istopio prednost Denvera.

Nakon toga je usledila trojka Vinsenta za vođstva ekipe sa Floride nakon dugo vremena, činilo se kako je Denver u problemu.

Tanjug/AP

Čuvao je Majami svoju prednost, ušli su u sjajnu seriju, s druge strane Nikola Jokić je pokušavao na sve načine da ih stigne.

Stigao je Denver na kraju do mogućnosti  da dođe makar do produžetka, čak je i Marej imao šut za izjednačenje, ali nije uspeo, tako da je Majami odneo pobedu.

Tanjug/AP

Ovaj brejk je svakako dodatno zamrsio finalnu seriju, gledaćemo još dosta dobrih mečeva.

Nikola Jokić je večeras ubacio 41 poen, uz 11 skokova i četiri asistencije, bio je pravi predvodnik na terenu, nažalost ni to nije bilo dovoljno.

S druge strane Adebajo je ubacio 26 poena, a jako raspoložen je bio i Vinsent sa 19 poena.

Sada se serija seli u Majami, videćemo koliko će Jokiću i družini prijati Florida.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs