NE MOGU DA DOČEKAM DA MOJE MAJKE VIŠE NEMA! Glumica zgrozila javnost svojom izjavom, otkrila šta je sve proživela kao devojčica

od strane | jun 5, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Glumica Dru Barimor šokirala je sve kada je izjavila da bi volela da je njena majka mrtva. Ona je ispričala da ju je majka „eksploatisala“ od malih nogu, vodeći je na holivudske zabave i u noćne klubove. 

Ona je tada rekla da je prvi put alkohol popila sa osam godina, a da je kokain probala u 12. godini.

EPAIMAGES

Dru Barimor

– Ne mogu da dočekam da moje majke više nema – rekla je za „New York“ magazin, za čiju je naslovnicu pozirala.

Ona je takođe rekla da zavidi prijateljima koji su izgubili roditelje.

– Sve njihove mame nisu više među živima, a moja mama jeste. Ja nemam taj luksuz. Ali ja ne mogu više da čekam – rekla je.

Dru je objasnila da „ne želi da živi u stanju u kome želi nekome smrt pre nego što mu je to suđeno, da bi ona sama mogla da ide dalje“.

– Zapravo želim da bude srećna, da napreduje i da bude zdrava. A ja prokleto moram da rastem i idem dalje uprkos njenom prisustvu na ovoj planeti – kaže Dru.

Glumica je rekla i da joj je žao što je dala takve komentare o svojoj majci i tvrdi da i dalje ima brigu za nju uprkos njihovoj burnoj prošlosti i turbulentnom odnosu.

– Nisam se osećala dobro jer sam to rekla. Ja zaista brinem. Nikada me neće biti briga. Ne znam da li sam ikada znala kako da se sačuvam u potpunosti, da se zatvorim, da ne osećam, da podignem zid – rekla je.

Printscreen You Tube Entertainment Tonight

Dru Barimor

Inače, Dru je nedavno ispričala istinu o svom teškom odrastanju. Njen otac, glumac Džon Dru Barimor, bio je nasilnik i alkoholičar i napustio je porodicu dok je ona još uvek bila mala.

Ona veruje da njena majka nije bila spremna da je odgaja sama, pa ju je u njenoj 13. godini poslala u psihijatrijsku ustanovu u kojoj je provela 18 meseci. Holivudska zvezda kaže da više ne krivi svoju majku za sve loše stvari koje su joj se dogodile.

– Svesno biram da svoj život ne doživljavam kao ono što mi je učinjeno. Želim da ga posmatram kroz prizmu onoga šta sam sama uradila i izabrala da uradim. Ne privlače me ljudi koji krive drugi. Ne smatram da je to seksi ni mudro – rekla je ona.

Dru je 2015. u intervjuu za „The Guardian“ otkrila da se kao devojčica osećala „užasno loše“ i „usamljeno“, te da je bila „veoma ljuta“ jer njeni roditelji nisu bili tu za nju.

EPAIMAGES

Dru Barimor

– Kada sam imala 13 godina, tada je verovatno bilo najgore. Znala sam da sam zaista sama i to je bilo užasno. To je bilo vreme kada sam stvarno bila buntovna. Bila sam veoma, veoma ljuta. Duboko u sebi – bila sam toliko ljuta, čoveče! To je bilo zbog toga jer moji roditelji nisu bili tu. Mislim, rođena majka me je zatvorila u instituciju. To je bilo kao kamp za obuku i ozbiljna obuka za regrutaciju, bilo je užasno i mračno i veoma dugotrajno. Trajalo je godinu i po dana, ali meni je to trebalo. Bila mi je potrebna ta suluda disciplina. Moj život nije bio normalan. Nisam bila dete u školi sa normalnim okolnostima. Odrasla sam u veoma nenormalnim uslovima i trebao mi je ozbiljan preokret. Za mene je bilo važno da sve to doživim. Bilo je veoma ponižavajuće, veoma tiho. Ali na kraju, možda mi je baš to trebalo, jer sm odatle izašla kao osoba sa više poštovanja. I roditelji me tome nisu naučili, a ni život me tome nije naučio – ispričala je za pomenuti magazin.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama
Opširnije

Izvor: Informer.rs