„Ne bi me čudilo da Mioni pravi dete“: Oglasio se reperov drug, tvrdi da je Ša labilan i da pravi ishitrene poteze

od strane | dec 16, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Nenad Aleksić Ša ozvaničio je vezu sa Mionom Jovanović, ali je već došlo do problema i nesuglasica među njima.

A sada se oglasio izvor blizak reperu koji tvrdi da Ša ide iz veze u vezu ne razmišljajući:

Foto: TV Pink printscreen

 

– Ponovo je izabrao pogrešnu devojku i zaljubio se u relativno kratkom periodu. Glavni problem je što ulazi iz veze u vezu, i ni ne stigne da promisli o potencijalnoj devojci. Lako se vezuje, ne treba puno vremena da prođe, a da ga neka ne zavoza – rekao je reperov prijatelj, te se osvrnuo na trenutak kada Ša ljubi Mionu u stomak.

– Ne bi me iznenadilo da je stvarno poželeo dete sa Mionom. Često me plaše njegovi potezi jer je veoma labilan, a i nije se oporavio od svih odnosa koje je imao. Ne znam kada će se opametiti. Rijaliti mu u tome svakako neće pomoći, a on u njemu beži od stvarnosti – naveo je izvor, te se osvrnuo na razvod Vanje i Ša, koji je još uvek u procesu:

Foto: Youtube printscreeen

 

– Prema Vanji bi bilo fer da prvo sa njom okonča sve. Nigde reper nije naišao na pohvalu, pa se tako još jedan izvor blizak njemu osvrnuo na novu romansu i uputio mu kritiku. – Klinačke prepirke posle tri dana su dokaz da veza neće potrajati i da je totalni promašaj. Mi smo pokušavali da mu skrenemo pažnju na te stvari pre nego što je ušao, ali on uvek tera po svom – zaključila je Nenadova drugarica.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs