Navukla se na iglu! Od Ive Grgurić samo oči ostale iste: Starleta se pretvara u živu lutku, najnovija promena šokira!

od strane | jul 3, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Iva Grgurić se ponovo podvrgla estetskim korekcijama.

Pobednica treće sezone rjalitija „Zadruga“, Iva Grgurić, od kako je napustila rijaliti posvetila je sebi svu pažnju ovoga sveta, naročito kada je u pitanju fizički izgled.

Iva nikada nije krila da je pristalica estetskih korekcija, a nedavno je priznala da su na njenom licu samo oči ostale prirodne.

Foto: Instagram/printscreen

 

Vrlo često ponavlja korekcije i osvežava lice, do te mere da su pratioci često ostavljali komentare da je preterala i da ne liči na sebe. Iva nikada nije marila za mišljenje drugih, te je opet uradila isto.

Starleta se pohvalila još jednom korekcijom i bockanjem, gde se jasno vidi da joj je lice zategnuto do maksimuma, te izgleda kao da nema pore.

Foto: Instagram/printscreen

 

Iva je dobila izgled žive lutke sa sve kosim očima, botoksom i ustima koje je verovatno opet osvežila te izgledaju dosta punije i lepše. 

Foto: Instagram/printscreen

 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

TOP Džet set SNIMCI

Opširnije

Izvor: Informer.rs