Navijači mu spremaju „toplu dobrodošlicu“, a Samardžić ih još više zapalio: Želim da dam 200 odsto protiv Intera!

od strane | dec 6, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Bilo je mnogo priča oko mog transfera u Inter, zbog toga želim da dam sve od sebe, rekao je srpski reprezentativac.

Bio je Lazar Samardžić letos na pragu velikog transfera u Inter, ali je čitav posao propao nakon lekarskog pregleda. Sve je bilo dogovoreno, a onda je, kako su tvrdili mediji u Italiji, na scenu stupio otac srpskog reprezentativca – Mladen, i uspeo da pokvari dolazak sinu na stadion „Đuzepe Meacu“. 

Mladen Samardžić tražio je drugačije uslove, odnosno, veći platu za svog sina što su u Interu odbili i posao je propao. Zbog toga, italijanski mediji ističu da će reprezentativac Srbije sutra, kada njegov Udineze bude gostovao Interu, dobiti „toplu dobrodošlicu“. 

Ni Lazar Samardžić nije želeo da popravi svoj položaj kod navijača, naprotiv, na konferenciji za medije istakao je da ima želju da da 200 odsto protiv svojih nesuđenih saigrača. 

– Bilo je mnogo priče ove sezone oko toga, ali na kraju želim da pružim 100% protiv Intera, kao što pružam protiv svakog tima. Ustvari, protiv Intera želim dati 200% jer igramo protiv jednog od najjačih timova u Italiji – rekao je Samardžić pred meč sa Interom. 

Foto: Starsportphoto

 

Samardžić je dogovorio pozajmicu sa Interom, „neroazuri“ su se obavezali da Udinezeu plate 4.500.000 evra, a u slučaju da srpski reprezenativac ispuni očekivanja na račun kluba iz Udina stiglo bi još 16.000.000 evropskih novčanica.

Lazar Samardžić je obavio lekarske preglede 11. avgusta, a sutradan je u klubu trebalo da se pojavi agent igrača Rafaela Pimienta kako bi definisala uslove saradnje igrača i kluba. Ipak, pojavio se Mladen Samardžić i uspeo sve da uprska. 

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs