Nasilje nad biografijom! Jovanov sahranio Đilasovog Obradovića

od strane | nov 6, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Kaže Đilasov kandidat za gradonačelnika Vladimir Obradović da je obelodanjivanje njegove biografije „početak silnog podmetanja i prljave kampanje“, kao i da „vlast zna da gubi izbore, pa pribegava nasilju“. Vidi, Obradoviću, podmetanje i prljava kampanja su oni gebelsovski filmovi o predsedniku Vučiću koje tvoj gazda pušta na svojoj televiziji, kaže funkcioner SNS Milenko Jovanov

– Nasilje je kada besramno napadnete predsednikove roditelje. A u tvom konkretnom slučaju, jedino nasilje si počinio ti i to nad istinom i sopstvenom biografijom iz koje si, kao gumicom, izbrisao sve za šta si mislio da se neće dopasti tvom novom okruženju. Doduše, nasilje je i tvoj jučerašnji razgovor sa onim ko te je kandidovao, ali pošto sam o tome ćutiš, što bih se ja mešao. I na kraju, ponovo si pokazao da si nedostojan bilom koje javne funkcije, jer si, koristiću eufemizam, kreativno tumačio činjenice, godine i datume iz svog života i još kreativnije ih predstavio javnosti – istakao je Jovanov na društvenim mrežama, i dodao:

Dojčinović brutalno razbio opoziciju! Kandidat za gradonačelnika dolazi iz političko-kriminalnog režima

– Recimo, kako si mogao „par godina“ nakon 5. oktobra da budeš u DSS-u, kada si 2004. bio kandidat za odbornika na Rakovici? A kako se u tih „par godina“ uklapa tvoj angažman u Ekonomskom savetu DSS Nenada Popovića, koji je osnovan juna 2008. godine, ne mogu ni da zamislim! Jeste vreme relativan pojam, ali ne toliko. Sve u svemu, osim što si pokazao da si spreman da se odrekneš sebe i dela svog života, da bi se dočepao funkcije, najbolje govori o tebi, a šta će još dokumenti o tebi da kažu, videćemo. Ali dobro, kad kod vas u stranci i ime promene kad misle da im je to u interesu, što i ti ne bi prećutao deo života? – istakao je Jovanov.

Kaže Đilasov kandidat za gradonačelnika da je obelodanjivanje njegove biografije „početak silnog podmetanja i prljave kampanje“, kao i da „vlast zna da gubi izbore, pa pribegava nasilju“.

Vidi, Obradoviću, podmetanje i prljava kampanja su oni gebelsovski filmovi o predsedniku @avucic koje…

— Milenko Jovanov (@MilenkoJovanov) November 6, 2023

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs