„NARODE, MI SMO SLEDEĆI…“ Panika u Bugarskoj, shvatili šta se sprema, ugledni nuklearac upozorava: Ukrajina trpi ogromne gubitke, jasno je šta je naredni korak!

od strane | apr 22, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Po mišljenju Lafčijeva, da bi se sprečio poraz Ukrajine zemljama Istočne Evrope će biti predloženo da formiraju „dobrovoljačku koaliciju“ koju će činiti Poljska, Rumunija i Bugarska. On ističe da je ukrajinska vojska pretrpela ogromne gubitke, te da bi Bugari trebalo da razmisle kuda sve to vodi.

Lafčijev je stoga pozvao građane Bugarske da podrže još jednu građansku inicijativu – prikupljanje potpisa za referendum za mir i suverenitet. Kako kaže, ukoliko referendum uspe, građani će moći da odlučuju da li će slati bugarsku vojsku u bilo koju zonu sukoba.

– Zar želimo da šaljemo našu decu u taj rat? Zar ćemo mi biti zajedno sa tim topovskim mesom koje će morati da spreči Ruse da stignu do Dunava? I generalno, imamo li šansu da ih zaustavimo čak i ako bismo to želeli? – upitao je Lafčijev.

Kako je istakao, Bugari ne mogu samo da čekaju i filozofiraju o tome „šta ih više privlači – plavo-žute zastave ili belo-plavo-crvene“.

– Narode, mi smo sledeći na redu! Šta mi u stvari hoćemo? Da učestvujemo u tome? Želite da ti proračunati ljudi, klovnovi koji nama upravljaju, koje gledate na televiziji svaki dan, želite da nas ovog puta uvuku u nešto nepopravljivo? Želite da nam se vraćaju kovčezi sa istočnog fronta, kada Bugarska nema šta da radi na istočnom frontu? – poručio je Lafčijev.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs