Napad u zgradi suda u Beranima! Otac i sin izudarali advokata i polomili mu vilicu

od strane | maj 14, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Policija u Beranima uhapsila je oca i sina Denis A. (47) i Elvis A. (18) koji su juče nakon ročišta u parničnom postupku u Osnovnom sudu u ovom gradu napali i teško povredili advokata Aleksandra Simonovića kome su polomili vilicu.

Povređeni advokat nakon napada, koji se odirgao juče oko 11 sati, i hapšenja dvojice nasilnika iz Petnjice medijima je objasnio da se sve odirgalo nakon završenog ročišta o alimentaciji.

– Radilo se o običnoj parnici gde se čovek najmanje nada da dođe do ovakve situacije – objasnio je povređeni advokat za crnogorske medije. 

I policija se ovim povom oglasila saooštenjem u kojem je navedeno da je beranskoj policiji prijavljeno da je u zgradi Osnovnog suda u Beranama došlo do fizičkog sukoba između nekoliko lica.

– Izlaskom na lice mesta i preduzimanjem aktivnosti iz nadležnosti policije utvrđeno je da je fizički napadnut advokat A.S. koji je ovom prilikom zadobio teške telesne povrede u vidu frakture vilice. Od njega su prikupljena obaveštenja na zapisnik kojom je prilikom naveo da su ga nakon suđenja, na kojem je bio angažovan, fizički napali D.A. (47) i E.A. (18). Takođe, prikupljena su obaveštenja od njih, kao i od svedoka – navodi se u saopštenju. 

Tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama je kvalifikovao krivično delo – nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim delom teške telesne povrede, te su po njegovom nalogu osumnjičeni uhapšeni.

sledeća vest

Zabava

Kultura

56.Majska izložba Ulupuds-a

56. Majska izložba pod sloganom „Geneza“ predstaviće radove umetnika primenjene umetnosti, koji su, kroz različite medije, prikazali svoj pogled na svet. Imajući u vidu da je prezentacija različitih disciplina prioritna, s obzirom na rasprostranjenost primenjene umetnosti u svakodnevnom životu (i kulturi generalno), ovogodišnju Majsku izložbu će posetioci moći da sagledaju kao celinu koja daje uvid u inovativne metode umetničkog delovanja u savremenom društvu.

Kultura

Najava 56. Majske izložbe „Geneza“

56. Majska izložba pod sloganom Geneza predstaviće radove umetnika primenjene umetnosti, koji su, kroz različite medije, prikazali svoj pogled na svet. Imajući u vidu da je prezentacija različitih disciplina prioritna, s obzirom na rasprostranjenost primenjene umetnosti u svakodnevnom životu (i kulturi generalno), ovogodišnju Majsku izložbu će posetioci moći da sagledaju kao celinu koja daje uvid u inovativne metode umetničkog delovanja u savremenom društvu.

JOŠ Zabava VESTIOpširnije

Izvor: Informer.rs