Na Gradini putnička vozila čekaju 90 minuta, na Preševu 40 minuta

od strane | jul 8, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Sezona putovanja i godišnjih odmora u dane vikenda donosi veći broj vozila na autoputevima i glavnim putnim pravcima, kada su zadržavanja na graničnim prelazima i najduža, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP “ Putevi Srbije“, na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije Republike Srbije, na putničkim terminalima na graničnom prelazu Gradina na izlazu se čeka 90 minuta, na Preševu na izlazu 40 minuta, a autobusi 20 minuta, dok se na Horgošu na putničkim terminalima na ulazu čeka 30 minuta.

Teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci na izlazu čekaju 60 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs