MUŽ OVE POPULARNE GLUMICE JE USMRTIO DVOJE LJUDI Nakon NESREĆE je tvrdio da se ničega NE SEĆA, a onda je usledio NOVI SKANDAL (VIDEO/FOTO)

od strane | jun 22, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Metju je jedan od glumaca koji predstavlja klasičan primer kako to izgleda kada slava „udari u glavu“.

Naime, slavnog glumca gotovo da nije moguće videti u javnosti. Iako se i dalje pojavljuje na velikom platnu, više je fokusiran na glumu u pozorištu gde je izgradio bogatu karijeru, posebno ako se uzme u obzir da nastupa na čuvenom Brodveju.

Zapravo, mnogi smatraju da mu je nesreća u kojoj su život izgubile majka i ćerka otvorila vrata Brodveju.

Ubio majku i ćerku

1987. godine, tokom odmora u Irskoj, greškom je prešao u suprotnu traku na putu i izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj su poginule Ana Galager i njena majka Margaret Doerti. Ćerka je imala 28 godina, a majka 63.

Foto: profimedia


Pogledaj galeriju

Metju je zbog udesa pretrpeo prelom rebra i potres mozga. Nakon nesreće, tokom razgovora sa policijom, izjavio je da se uopšte ne seća nesreće, kao ni okolnosti pod kojima se dogodila.

– Jedino čega se sećam da sam se probudio u bolnici i da sam imao čudan osećaj u nozi- rekao je tada glumac policiji.

Platio kaznu 175 dolara umesto da leži u zatvoru

Glumac je tvrdio da pati od delimične amnezije, a iako je bio glavni krivac za nesreću, on je uspeo da se izvuče, pa je umesto pet godina zatvora osuđen za neopreznu vožnju i platio je kaznu od 175 dolara.

Ovo nije jedini skandal za koji se vezuje njegovo ime. Osim nesreće u kojoj je usmrtio dve osobe, Metju je imao preljubu koja je isplivala u javnost.

On je tada priznao da je zavisnik od seksa, a uprkos svemu, Sara mu nije okrenula leđa već mu je pomogla da ozdravi. 

Bilo je sramota da nosi belu venčanicu

Sara Džesika Parker i Metju Broderik venčali su se u maju 1997. godine. Sara se nije udala u venčanici, nego u crvenoj haljini. Na pitanje novinara zašto nije bila u belom kao i sve žene ovog sveta, rekla je da ju je bilo sramota da nosi belo.

Sina Džejmsa Vilkija dobili su pet godina nakon venčanja. A uz pomoć surogat majke 2009. godine dobili su bliznakinje Loretu i Tabitu.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama
Opširnije

Izvor: Informer.rs