MUŽ 2 GODINE KRIO OD ŽENE DA JE DOBIO NA LUTRIJI, kada je saznala ubrzo je usledio još jedan šok

od strane | feb 14, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Godine 2021, čovek, identifikovan samo kao Džou, osvojio je 10 miliona juana na lutriji. Posle plaćanja poreza, ostalo mu je 8,43 miliona juana, odnosno 1,23 miliona dolara.

Iako je iznos bio dovoljno veliki da napravi veliku promenu u svom i životu svoje porodice, čovek je odlučio da ne kaže svojoj ženi o dobitku, nastavljajući da se ponaša kao da se ništa nije dogodilo.

Onog dana kada je novac stigao na njegov račun, prebacio je 2 miliona juana svojoj sestri i 700.000 bivšoj ženi da joj pomogne da kupi stan. Druga žena dve godine nije znala ništa o novcu, prenosi South China Morning Post.

Na kraju je ipak saznala kako je muž potrošio deo dobitka. Besna, podnela je zahtev za razvod, a zatim ga tužila i tražila deo dobitka na lutriji. Pošto su bili u braku u vreme pobede, novac se smatra zajedničkom imovinom, a ona je zatražila dve trećine od 2,7 miliona juana koliko je otišlo njegovoj sestri i bivšoj ženi.

Sud u Vendžouu je 1. februara odobrio tužbu žene i dosudio joj 60 odsto skrivene zarade. Priča je postala viralna na kineskim društvenim mrežama, a većina korisnika smatrala je da Džou zaslužuje da izgubi novac.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama
Opširnije

Izvor: Informer.rs