Muškarci stariji od 40 godina vole ove 2 stvari u krevetu!

od strane | jan 3, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Prema jednoj nedavno sprovedenoj anketi, muškarci iznad 40 godina naročito vole dve stvari u seksu i verovatno ćete se iznenaditi kad vidite koje.

Prema anketi internet stranice „LeAffair“ želje muškaraca starijih od 40 godina i onih mlađih znatno se razlikuju kada je u pitanju vođenje ljubavi. Na šta se to pale sredovečni muškarci?

Nežno, a ne prljavo i grubo

Verovali ili ne, muškarci stariji od 40 godina najviše žele romantiku u krevetu. Naime, ljubljenje i nežan, lagani, mazni seks nalaze se na prvom mestu njihovih želja.

Zatim na listi sledi ‘normalan seks’ (šta god se podrazumevalo pod tim), a onda seks sa ženama u seksi donjem vešu i visokim štiklama, SM igrice i seks u troje.

Fotografisanje ili snimanje za vreme seksa uopšte im ne pada na pamet.

A kakva je situacija s mlađim momcima?

Muškarci u dvadesetim i delimično u tridesetim, barem prema ovoj anketi, spremniji su na eksperimentisanje. Seksi fotografije i video? To im je super. I seks sa više osoba je u top pet želja u krevetu.

Foto: Shutterstock

Kvantitet ili kvalitet?

Istraživanja pokazuju da su muškarci seksualno najaktivniji i najpotentniji između 20. i 30. godine, ali su tada više koncentrisani na kvantitet, a ne na kvalitet. U srednjim četrdesetim godinama života najviše se menja kvalitet u seksu. Naime, potvrđeno je da u dobu od 45 godina muškarci (ali i žene) imaju manje seksa, ali intimni život postaje značajno kvalitetniji.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs