Moramo imati mu*a… Isprašili su nas, osramotili! Meloun surov posle kraha

od strane | maj 7, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Trener Denvera Majkl Meloun je posle debakla protiv Minesote (106:80) u drugoj utakmici polufinalne serije poručio da svi moraju da se pogledaju u ogledalo jer su poniženi pred svojim navijačima.

Nagetsi posle dva odigrana meča nemaju pobedu, a tek ih čeka težak posao, jer se serija seli u Minesotu. Nije bilo lako ekipi iz Kolorada, Nikola Jokić je odigrao vrlo slabo u napadu, Džamal Marej je totalno podbacio, a trener Majkl Meloun je u jednom momentu tokom meča napao sudije nezadovoljan sudijskim odlukama, pa se arbitru čak unosio u lice.

Sramota Denvera

Moramo svi imati mu*a, hrabrosti da se pogledamo u ogledalo i kažemo „nisam odradio posao večeras“ i da budemo bolji u narednom meču. Isprašili su nam tur! Biće to veliki izazov za nas. Govor tela igrača nije ni blizu toga gde bi morao da bude. Potučeni smo kod kuće, osramotiili smo se pred svojim navijačima – kazao je Meloun.

Čuo je trener zvižduke na kraju utakmice dok su navijači napuštali halu i pre nego što je meč završen, ali je uputio apel navijačima.

Razumem navijače, nismo bili na nivou na kom se to od nas očekuje. Zamolio bih naše navijače da ostanu uz nas. Znam da ne izgleda sve tako dobro, znam da je bilo zvižduka i to jako dobro razumem, jer nismo igrali ni blizu nivoa, koji se očekuje od ovog tima. Ali, ostanite uz nas, verujte u nas, uradili smo mnogo dobrih stvari.

Foto: tanjug/ap

Igrači Minesote zaustavili Nikolu Jokića

U svlačionici Denvera je posle poraza vladala mrtva tišina.

– Bilo je mirno. To može da se shvati na mnogo različitih načina. Shvatiću to kao da su momci razočarani svojim izdanjem, i svi mi u upravi i stručnom štabu, uključujući i mene. Nadmudreni smo trenerski, nadigrani smo na terenu. Možete da se samosažaljevate ili da uradite sve što možete da biste bili bolji u sledećoj utakmici. Na tome je moj fokus. Da pokušam da ohrabrim momke da nastave da se bore. Niko ne kaže da će biti lako – poručio je trener Nagetsa.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs