Monstrum iz Novog Pazara požalio se čuvarima u pritvoru: Silovao ćerku godinama pa sadržaj prodavao za 10 dolara

od strane | jan 29, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Nermin D. (45) iz okoline Novog Pazara, koji je uhapšen posle šokantnog otkrića da je silovao maloletnu ćerku sedam godina i jezive snimke seksualnog zlostavljanja prodavao na internetu za 10 dolara, strahuje za život, nezvanično saznaje Republika. On je u pritvoru u Beogradu, gde se poverio čuvaru da mu ostali pritvorenici prete, kako je rekao, „da će ga skratiti za glavu“.

Zaposleni u pritvorskoj jedinici povećali su mere opreza posle toga.

Zna se kako osuđenici i pritvorenici tretiraju silovatelje, a pogotovo one koji su nasrnuli na decu. To je nepisani kodeks u svim zatvorima sveta. Oni su svuda meta, a tako je i u zatvorima u Srbiji. Zato je nad ovim osumnjičenim povećan nadzor, vodi se računa o tome kad izlazi iz ćelije, bilo da je reč o obedovanju ili održavanju lične higijene – objašnjava obavešteni izvor iz istrage ovog slučaja.

Ima i mlađeg sina

Manijak se potpisivao na Fejsbuku kao „tihi ubica, strastveni lovac“.

U krugu njegovih poznanika moglo se čuti da sa suprugom, koja ga je napustila, ima dvoje dece. Drugo dete je dečačić, koji ne zna šta se dogodilo, ali se plaši da će ga odvojiti od seke. Nezvanično saznajemo da uhapšeni ima brata u inostranstvu, koji ima decu, i ponudio se da preuzme brigu o devojčici.

Foto: facebook

 

U ovom času o oboje dece brinu njegovi majka i otac.

Slao i glasovne poruke

Do čuvara su stigle i pretnje ovom manijaku na društvenim mrežama.

Tome ne treba suditi, u zatvoru ga čeka katastrofa i strašne muke, kakve priređuju silovateljima, tako da mu je bolje da se obesio – samo je jedan od pretećih komentara.
U istrazi ovog slučaja gotovo svakodnevno isplivavaju novi detalji.

Nakon što je uhapšen policajci su u njegovoj kući u kojoj je živeo sa sinom, ćerkom, ocem i majkom pronašli i oduzeli računar.

Kompjuter je poslat na veštačenje. Inspektori su u njemu, osim slika i video-snimaka na kojima on sa svojom ćerkom ima seksualne odnose, pronašli i pedofilski materijal na kojem su druga deca – naveo je izvor iz istrage.

On dodaje da je policija otkrila i glasovne poruke koje je slao pedofilima.

Devojčica u tim porukama govori najprljavije stvari, a u pozadini se čuje njegov glas koji joj naređuje da bude još eksplicitnija. Kao i snimke i fotografije, okrivljeni je i te glasovne poruke prodavao za 10 dolara – objašnjava obavešteni izvor koji kaže da su inspektori koji rade ovaj predmet zgroženi onim što su otkrili.

Foto: Foto: Facebook

 

Preteće objave revoltiranih Novopazaraca

Vest o ovom hapšenju zgrozila je Novopazarce.

Gad je uništio dete i porodicu. Monstrum kojeg treba linčovati i obogaljiti – napisala je jedna S. na Fejsbuku ispod objava.

Skup je metak za ovog monstruma. Javno vešanje samo – još jedna od poruka na društvenim mrežama.

Otkriven u „Armagedonu“

Monstrum je otkriven nakon što je policija u akciji „Armagedon“ krajem decembra prošle godine uhapsila više pedofila i u njihovim kompjuterima pronašla užasne fotografije i snimke, koje im je on prodao.

Policija je veštačila kompjutere i utvrđivala IP adrese s kojih su pedofilske fotografije i snimci prosleđeni i tako je utvrđeno da su pojedine fotografije iz Srbije. Na ogavnim fotografijama vidi se užasno zlostavljanje devojčice koja oralno zadovoljava starijeg muškarca.

Istragom je utvrđeno da su to snimci koje je napravio Nermin D. iz okoline Novog Pazara i da je on godinama seksualno zlostavljao ćerku.

Na Fejsbuk profilu je često delio slike s ćerkicom. U komentarima je odgovarao poznanicima kao da se ništa ne dešava. Uz opis fotografija koristio je rečenicu „moj maji slatkiš“.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs