Mir i stabilnost su vrednosti na kojima moramo da istrajemo! Vučić primio ambasadore Kristofera Hila i Majkla Marfija!

od strane | apr 19, 2023 | Vesti | 0 Komentara

printscreen

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je američke ambasadore u Srbiji i BiH, Kristofera Hila i Majkla Marfija

– Primio sam danas u Beogradu američke ambasadore u Srbiji i BiH, Kristofera Hila i Majkla Marfija. Imali smo sadržajan i otvoren razgovor o svim važnim regionalnim pitanjima. Ukazao sam na činjenicu da politička i ekonomska saradnja na Balkanu predstavljaju najvažniji uslov za napredak svih naroda – napisao je Vučić na svom Instagram profilu „buducnostsrbijeav“ i dodao:

– Takođe, izrazio sam posvećenost Republike Srbije poštovanju normi Dejtonskog mirovnog sporazuma i uverenost da su mir i stabilnost najviše vrednosti na kojima moramo da istrajemo. Srbija je uvek podržavala integritet BiH, kao i prava Republike Srpske i drugog entiteta koje imaju u skladu sa Dejtonskim sporazumom.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




PROČITAJTE JOŠ


Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Opširnije

Izvor: Informer.rs