Ministar Gašić posetio pripadnike MUP: Hvala vam na svemu što radite za svoju zemlju

od strane | dec 31, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao je policijske službenike beogradskog odreda Žandarmerije, PJP Policijske brigade, Operativnog centra PU za grad Beograd, kao i pripadnike Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd, koji će u novogodišnjoj noći brinuti o bezbednosti građana i njihove imovine.

Ministar se uverio u spremnost pripadnika MUP-a  i poželeo im mirnu noć i što manje posla.

Veliko hvala na svemu što radite za svoju zemlju, hvala na izdržljivosti, mudrosti i profesionalnosti – poručio je ministar pripadnicima MUP-a dodavši da ne sumnja u snagu koju oni imaju.

Istakao je da se, osim povećanja plata, u sledećoj godini nastavlja sa opremanjem policije, modernizacijom i unapređenju uslova rada svih pripadnika MUP.

Želim vam puno zdravlja, porodične sreće i da u Novoj godini radimo na unapređenju našeg ministarstva za još jedan stepenik u odnosu na prethodni – naglasio je ministar Gašić.

Ministar se i putem tetra sistema obratio policijskim službenicima koji ovo veče provode radno.
 
– Svim pripadnicima Policijske uprave za grad Beograd želim večeras mirnu noć. Vama lično želim puno zdravlja i porodične sreće i da u sledećoj godini idemo jednakim tempom, na poboljšanju uslova života i rada naših pripadnika. Živela Srbija – poručio je ministar Gašić.

sledeća vest

Sport

Ostali sportovi

Novak, pa Piksijevi i Karijevi „orlovi“… Siti, Real, Ferštapen! Ovi događaji su obeležili sportsku 2023! (VIDEO)

Godina koja je na izmaku, donela nam je dosta zanimljivih sportskih događaja, fudbal, tenis i košarka bili su u prvom planu, ali nikako ne smemo da zaboravimo ni zlatnu Ivanu Španović, koja je postala šampion sveta, zatim odlične igre srpskih odbojkašica i finala Evropskog prv enstva, kao ni dominaciju Maksa Ferštapena u Formuli 1.

Opširnije

Izvor: Informer.rs