MILOŠ MILOJEVIĆ: Želimo da iskoristimo meč loptu i osvojimo titulu Kopiraj

od strane | apr 21, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 18 časova dočekuju ekipu TSC-a u okviru 31. kola plej-ofa Superlige Srbije.

– Uvek idemo na pobedu, a ni ovog puta neće biti promene kada je to u pitanju. Pitamo se, ali se pita i protivnik, međutim, daćemo sve od sebe da iskoristimo prvu meč loptu i osvojimo titulu. Rival će probati da pobedi, kao i uvek. Pratio sam im utakmice, igraju dobro, imaju kontinuitet od godinu i po dana gde nastupaju u identičnom sastavu, uigrani su – izjavio je Milojević.

Dodaje da neće mnogo rotirati startnu postavu pred sutrašnju utakmicu.

– Mislim da je momenat posle pauze i dobrog perioda rada da u najkvalitetnijem sastavu odigramo dve, tri utakmice. Uvek ima malo rotacija, ali neću menjati kompletnih 11 igrača, možda nekoliko. Što se tiče omladinaca, malo je nezgodno, jer su naši najspremniji talenti za seniorski fudbal već u Grafičaru. Nadam se da ćemo imati prostora da im dajemo šansu u kontiuitetu i da će kao Mituljikić u poslednjoj utakmici pokazati da zaslužuju još više da igraju – istakao je Milojević.

Osvrnuo se trener „crvevno-belih“ na mogućnost da se naredni „večiti“ derbi igra pred praznim tribinama.

– Po meni je to loše. Pamtim derbi na JNA sa praznim tribinama kad sam bio pomoćnik Dejana Stankovića i nikako mi se nije svidelo. Uvek sam za to da igramo fudbal zbog navijača i da se predstavimo u što boljem svetu. Derbi bez publike nije derbi, ne znam da li je to zvanična odluka, ali ne šaljemo dobu sliku u svet. No, ima ljudi koji odlučuju o tome – zaključio je Milojević.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs