„Meni treba rob!“ Kaja Ostojić priznala da je zaljubljena, pa progovorila o braku i emotivnom partneru!

od strane | jul 14, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Pevačica Kaja Ostojić je za HIT otkrila da ne planira da staje na ludi kamen i priznala je da joj je potreban muškarac koji će ispunjavati sve njene prohteve, te biti njen rob.

Kaja je pred kamerama Informera priznala da je zaljubljena, ali nije otkrila da li je sa pomenutim muškarcem u vezi. Ono što je sigurno je da ne planira da kaže sudbonosno „da“, a kako kaže, volela bi da pronađe nekoga ko će da joj bude „rob“.

Nemam nikakve planove za brak. Samo želim da mi univerzum nekako složi strukturu života da ja mogu sama sve, da mi ne treba niko i to je to. U stvari, meni treba rob. Da me vozi, da mi povremeno sredi kuću, da ode na vikendicu da vidi da li je tamo sve u redu… Možda malo grubo zvuči, ali ja sam ozbiljna, meni treba rob. Ima muškaraca koji bi voleli da su robovi, ali ja takvog muškarca ne mogu da volim. Nažalost – rekla je Kaja, a ceo intervju možete pogledati u videu na početku teksta.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

TOP TV SNIMCI

Opširnije

Izvor: Informer.rs