Matora konačno presekla, Anita je više ne zanima: „Kao osobu i čoveka sam je otpisala“

od strane | dec 15, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Darko Tanasijević je na samom početku emisije „Pitanja novinara“ podigao Jovanu i njoj krenuo da postavlja pitanja.

– Matora, intresuje me, kako se osećaš od kako se Anita preko noći ohladila od tebe, prestala da se bori i dokazuje i brže bolje se preorijentisala na Anđela – pitao je Darko.

– Prethodnih dana me je pucao ego, kompleks i sujeta. Imam malo te oscilacije, ali u principu neću da me porazi, jer nema razloga, nikome ništa nisam nažao uradila, nikoga nisam prevarila, ugrozila, da bih se ja osećala kako sam se osećala danas. Ili čak i zbog tih nekih stvari koje sam propitkivala – rekla je Matora.

Foto: printscreen

 

– Kako si se osećala danas – pitao je Darko.

– Malo su mi tanke strune, pa onda mi malo više licna izgori i imam te oscilacije. Svako što priča, priča o sebi. Sad ja tu da iziskujem nešto što nikada neću dobiti, nema potrebe da pitam. Tražim nešto, a dela mi pokazuju sve… Ništa mi više nije bitno da čujem, da vidim, kao osobu i čoveka sam je otpisala. To što sam pokušala taj razgovor u vešernici, znaš ono kada ti je preveliki ego, nego kada ti neko ne dozvoljava, pa je ono: „Lerao sam te 30 dana, bila si super, sad si kanta za đubre“. Ne vidim da sam sebe nešto toliko ponizila i izblamirala, mislim da drugi nisu svesni svog blama. I danas sam pominjala da me je blam svega toga, a pravo da ti kažem, nije me blam, napravila sam svadbu jer sam želela. Biće još lepša svadba, još lepših stvari u životu – rekla je Matora.

Foto: printscreen

 

– Kakav su tebi par Anita i Anđelo – pitao je Darko.

– Lep je i Anđelo, lepa je i Anita, trudiću se u narednim izborima da nađem još lepšu, možda se opet svidi. Svaka devojka mi je stvarno bila lepa i drago mi je što se sviđa nekim ukućanima – rekla je Tomićeva.

Foto: printscreen

 

– Ti vršiš neki kasting – rekao je Tanasijević.

– Verujem da će doneti sreću i želim im svu sreću – rekla je Matora.

– Kako komentarišeš to što se Anita obratila administratorima svog profila i rekla da zaprate Anđela i podhitno promene prezime – pitao je Darko.

Foto: printscreen

 

– Lep gest stvarno, prirodno mi je, što bi više stajalo moje prezime?! Danas je rekla da me nije volela prethodnih nedelju dana, sve ovo sada što se uradi je malo glupavo, jer je trebalo da se uradi mnogo ranije. Što je morao neko da uđe da bi ovo tražila?! Danas je rekla da me ne voli, da me nije volela i da je sve to izbledelo, kao i da je uradila sve to da nešto dokaže sebi…Što se mene tiče, drago mi je što je to tražila, sramno mi je što je stajalo prezime mojih roditelja i mog oca tu. Iskreno sam bila sa Anitom u odnosu bez ikakve koristi, verovala sam da kada se odlučiš da imaš to poverenje, da ti kompromis još više radi, na maksimumu je kod mene bila tolerancija, tako da sam se vodila kako mislim da treba…Imala sam pravo da reagujem, zbog prethodnih stvari koje su se desile, kako sam danas – rekla je Matora.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs