Marinika jednim lajkom sve potvrdila! Nisu napali Vučića zbog izbora, već zbog nezavisne politike koju vodi! (FOTO)

od strane | feb 12, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić lajkovala je objavu predsednika Odbora za spoljne poslove nemačkog Bundestaga Mihaela Rota, koji je najoštrije udario po predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, okrivivši ga za transparent i ruske zastave kojima su mahali navijači Crvene zvezde.

Među brojnim ruskim zastavama, kojima su mahali navijači FK Crvena zvezda Beograd, nalazio se ogroman plakat: „Srbi+Rusi braća zauvek“. EU i SAD treba konačno da shvati da fudbalske huligane, antizapadne tabloide + TV stanice ne kontroliše Rusija, već sam Vučić – napisao je on na platformi Iks.

Rot je na ovaj način razjasnio zbog čega je zapravo doneta rezolucija Evropskog parlamenta o izborima u Srbiji.

Naime, razlog je što Vučić jedini u Evropi nije uveo sankcije Rusiji i nije zabranio Srbima da vole Rusiju, a Rot je svojom objavom praktično poručio: Vučiću to nikada nećemo oprostiti, zato udaramo na njega svim sredstvima.

Foto: Printscreen

 

Tepić je lajkovanjem ove objave pokazala da je zadovoljna i potvrdila ono o čemu se danima priča: nije predsednik Vučić napadnut u Briselu zbog decembarskih izbora, koji su bili čisti kao suza, već zbog nezavisne, suverene politike koju nepokolebljivo vodi!

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs