(MAPA) Pobeda! Rusija slavi, obistinile se Putinove reči! Najavio je ovakvu akciju, nisu mogli da ga spreče!

od strane | maj 27, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Ruska vojska oslobodila je još dva mesta – Netajlovo u Donjeckoj Narodnoj Republici (DNR) i Ivanovku u Harkovskoj oblasti, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

Što se tiče ruskih ofanzivnih akcija u Harkovskoj oblasti, kako je ranije objasnio ruski predsednik Vladimir Putin, vojska deluje u tom pravcu kako bi zaštitila pogranične oblasti i svoje građane od stalnih napada sa ukrajinske strane.

Foto: Printscreen

 

– Gađaju tačno u centar grada, na stambena naselja Belgoroda, a ja sam rekao da ćemo, ako se tako nastavi, biti primorani da napravimo bezbednosnu zonu. Upravo to i radimo – poručio je Putin iz Kine.

Foto: Printscreen

 

sledeća vest

TV

Live TV

Sramna rezolucija je samo papir! Svet pamti ko se služi bombama, a ko zakonom!

Nedavno glasanje o Rezoluciji u Srebrenici bilo je vrlo tesno. Ako se saberu oni koji su bili uzdržani, brojke idu u drugom smeru. Predsednik Vučić postavio je pitanje kome je potrebna ova rezolucija i zašto o njoj govorimo baš sada, međutim, odgovore nije dobio. Na ovu temu u emisiji „Info dan“ govorili su Demo Beriša, predsednik Matice Albanaca u Srbiji i Aleksandar Jerković iz pokreta „Nema nazad, iza je Srbija“ i Demo Beriša, predsednik Matice Albanaca u Srbiji.

JOŠ TV VESTIOpširnije

Izvor: Informer.rs