MAJA I ZVEZDAN PROVELI NOĆ ZAJEDNO! Anđela sinoć lila suze, Slavnić joj pretio: Nemoj slučajno da bi zaplakala! (VIDEO)

od strane | apr 11, 2023 | Vesti | 0 Komentara

I dok je Maja bila izenađena jer je sa Zvezdanom završila u izolaciji, Anđrla tvrdi da je to očekivala:

zadruga printscreen

Anđela i Zvezdan…

– Iskreno nisam očekivala jer imamo neki odnos na distanci, ali mi je smešna reakcija zdrugara. Nemam problem sa izolacijom i verujem da ćemo svo troje biti tamo – rekla je zbunjeno Maja, dok je Anđela sabrala dva i dva:

– Znala sam sve već, ovo mi je očekivano zbog podele budžeta. Imala sam taj utisak ceo dan. Ljudi jedva čekaju da rasture našu vezu – rekla je Anđela.

A onda je voditeljka Ivana Šopić postavila logično pitanje:

– Da li ćeš ići u izolaciju sa njim? – pitala je Ivana.

Ali je umesto Anđele, kao i obično, odgovorio Zvezdan:

– Tamo ću da prespavam i to je to. Ona neće ići u izolaciju sa mnom – rekao je Zvezdan.

A onda je Anđela iznela svoje mišljanje o prestojećem boravku Maje i Zvezdana u izolaciji:

– Sa Majine strane znam da nešto ima, a Zvezdan je sa bez mog uticaja doneo odluku da stavi tačku sa njom i ima priliku da mi dokaže – kazala je zabrinuta Đuričićeva, dok je njen dragi pokušavao da okrivi Tamaris:

zadruga printscreen

Maja likuje…

– Rekao sam da što se Tamaris tiče, ako je ovo tvoje onda si takav dupljak i treba da te bude jako sramota. Reč nisam rekao na tvoju temu, ovo je toliko ružno i odvratno. Tebi na čast. Reč sa Majom neću imati u izolaciji i ko god da je utica i njima na čast – kazao je Slavnić pokušavajući da deluje ljuto, dok je Anđela ronila suze koje je primetila Šopićeva:

– Što plačeš Anđela? – pitala je Ivana, Anđela je dala neočekivan odgovor:

– Ponosna sam što ovako priča. Kao što je ukazao poštovanje Ani onda kad je prvi put poslat, sad je i meni. Onda kad smo mi bili u vezi pre nego što je Ana ušla bio je u izolaciji sa Aleksandrom i ostao mi je stres od tada – rekla je Anđela.

A tada je Zvezdan podviknuo svojoj devojci:

– Ajde sedi više, to je moja želja – dreknuo je Zvezdan, pa je Anđela sela.

zadruga printscreen

Anđela jedva izdržala, Zvezdan i Maja sinoć spavali u istoj prostoriji

A onda je Maja konstatovala da ukoliko do nečega dođe, da ona neće biti kriva za to:

– Ne vidim čemu tolika dramaturgija. I Ana je žena isto plakala, naravno da će izolacija pokazati kako stoje stvari. Verujem da će Zvezdan održati reč. Mislim da nepoverenje postoji baš zbog ovakve njene reakcije. Naše druženje je bilo obostrano, nisma ništa na svoju inicijativu radila – likovala je Maja, dok je Zvezdan snastavio d aigra ulogu ljutog momka:

– Je l’ sam ja rekao? Što mene i nju sad stavljaš da smo radili mnogo gore stvari. Šta hoćeš da opravdaš sad – dodao je on, a Maja se branila:

– Imam pravo na stav i mišljenje – rekla je Maja.

Nakon ove Tamarine odluke koja je duboko uznemirila Anđelu, Zvezdan je sa njom izašao ispred Bele kuće gde joj je tražio da ne plače:

– Nemoj slučajno da bi zaplakala i da me nerviraš – rekao je Zvezdan, ali ona nije mogla da se smiri:

– Je l’ mogu da imam prirodnu reakciju? – rekla je Anđela.

– Nemoj da pokazuješ. Ispada da se ti posle tri meseca brineš i plačeš zbog mene, onda se postavi kako je njoj bilo. Nemaš težinu i ispadaš smešna. Ne možeš da se porediš sa njom posle njenog bola. Desiće se da izađemo napolje i ovakvu rekaciju ne želim. Ja sam sad toliko ljut da ne znam šta da se desi ne bi moglo da se desi – kazao je Zvezdan.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs